És önnek hogy indul a hete? Horoszkóp hétfőre


Az ikrek feleslegesen aggódik annyit az anyagiakért. A vízöntő fogja vissza magát, és kevesebbet sértegesse a környezetében élőket.

* Kos (III. 21.–IV. 20.) Elsősorban az jellemző önre, hogy minduntalan azt feltételezi, egyedül ön tudja, egy-egy problémát milyen taktikával, hogyan kellene megoldani. Most főként munkatársaival való kapcsolatában lehetnek feszült pillanatai. * Bika (IV. 21.–V. 21.) Az elkövetkező napok az önkéntes visszavonulásról szólhatnak, amikor alkalma nyílik majd arra, hogy gondolatait rendezze, átgondolja életét és kapcsolatainak a minőségét. Ha él a kínálkozó alkalommal, akkor nagyot léphet előre.

* Ikrek (V. 22.–VI. 21.) Anyagi helyzete miatt jobban aggódik, mint ahogyan az indokolt lenne. Ez azt is jelenti, hogy nem érzi magát kellően biztonságban pénzügyileg, és ez az érzés, megtörténhet, hogy teljesen független a valós helyzettől. * Rák (VI. 22.–VII. 22.) Talán túlságosan is szigorú önmagához ebben az időszakban. E szigor hátterében meghúzódhat egy olyan félelem is, amely azt sugallja önnek, hogy ha elveszíti a kontrollt önmaga felett, akkor már nem tudja visszaszerezni. * Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.) Megtörténhet, hogy többé nem tudja irányítani az eseményeket, s nem lesz beleszólása, hogy miként is alakuljanak a dolgok. Elképzelhető, hogy ösztönei, temperamentuma átveszik az irányítást a logika felett. * Szűz (VIII. 24.–IX. 23.) Az ön körül lévő erők arra ösztönözik, hogy újra gondolja át, melyek azok értékek, amelyek fontosak önnek. Ezeknek az értékeknek nem kell feltétlenül anyagi javaknak lenniük. Lehetnek érzelmi vagy szellemiek is. * Mérleg (IX. 24.–X. 23.) Sajnos nem mindig sikerül megtalálnia az összhangot másokkal, aminek az is az oka lehet, hogy mindig önmagából indul. Azt várja el másoktól is, amit saját magától. Gondolja azért végig a dolgot, mert nem vagyunk egyformák! * Skorpió (X. 24.–XI. 22.) Az elkövetkező napokban szinte állandóak lehetnek a konfliktusok és csatározások. A feszültség hátterében az áll, hogy nem hajlandó engedni makacsságából, s a környezetében élő emberek sem toleránsak, megértőek önnel. * Nyilas (XI. 23.–XII. 21.) Az is megtörténhet az elkövetkező napokban, hogy olyan személlyel kerül jogi vitába, akihez valamikor gyengéd szálak fűzték. Vigyázzon, nehogy ez legyen az akadálya annak, hogy bevessen mindent a győzelem érdekében! * Bak (XII. 22.–I. 20.) Szeretné befektetni a pénzét és most lehetősége van értékesebb ingóság megvásárlására. Ez az ingóság minden pénzt megér, ugyanis egy idő után többszörösére nő az értéke. Ne aggódjon, jó döntést hoz, ha belevág! * Vízöntő (I. 21.–II. 19.) Az utóbbi időben előszeretettel sértegeti szeretteit és munkatársait, pedig tudja, mennyit köszönhet nekik. Bár, ha lecsillapodik, igyekszik haladéktalanul bocsánatot kérni, de segít-e ez nekik abban, hogy túllépjenek a sértettségükön! * Halak (II. 20.–III. 20.) Az ön szemszögéből nézve a dolgokat, igaza lehet abban, hogy néha szüksége van arra, hogy levezesse az indulatait. Mindenesetre igyekezhetne ezt bizonyos keretek között megtenni, hogy minél kevesebb legyen a megbántott ember! ► Vasárnap Online

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk