És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp péntekre


A ráknak egy váratlanul felbukkanó ismerős hasznos lehetőséget hozhat. A vízöntőnek nyerőszériája van, bármibe kezd, az sikerülni fog.

* Kos (III. 21.–IV. 20.) A mai napot az eddig elhanyagolt ügyek intézésével kénytelen tölteni. Félő, hogy valamennyit nem is sikerül rendeznie. Nem kell aggódnia, holnap is van nap, de tovább már valóban nem halogathatja! Este tervezgetheti az ünnepi menüt! * Bika (IV. 21.–V. 21.) Ez az időszak az anyagi biztonságról szól, ugyanis valahonnét váratlan bevételre tehet szert, melynek egy részét utólagosan ajándékvásárlásra, valamint otthona szépítésére költi. Ami ma önnel történik, az későbbiekben segíti az útját. * Ikrek (V. 22.–VI. 21.) Most elsősorban a párkapcsolatára kell összpontosítania. Javítani szeretne rajta, de úgy érzi, minél jobban szeretne valamit, környezete annál jobban ellenzi. Ne akarjon mindent egy csapásra megoldani! * Rák (VI. 22.–VII. 22.) Még mindig anyagi problémákkal küzd, bár apróbb eredményeket sikerült elérnie ezen a téren. Egy váratlanul felbukkanó ismerőse érdekes megoldást javasolhat. Ne utasítsa el azonnal, inkább gondolkodjon el a lehetőségen! * Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.) Végre sikerül változtatnia olyan dolgokon, amelyek eddig akadályozták és zavarták a továbblépésben. Ennek hatására pozitív irányba változik ön is, sőt, élete sikeresebb, eredményesebb lehet. Legyen kitartó!

* Szűz (VIII. 24.–IX. 23.) Most teljes mértékben kibontakoztathatja kreativitását. Soha annyi ötlete még nem volt, mint éppen most, ebben az időszakban. Használja ki a tehetségét! Itt az alkalom, hogy az otthonát karácsonyi fénybe öltöztesse! * Mérleg (IX. 24.–X. 23.) Szerencsésnek érezheti magát, ugyanis szinte minden az elképzelései szerint alakul. S ez vonatkozik a vállalkozásaira és a párkapcsolatára is. Kellemes és nyugodt nap vár önre, pompás befejezéssel! * Skorpió (X. 24.–XI. 22.) Eseménydús napra számíthat, mintha csak egy hullámvasútban ülne. Ennek ellenére jól érzi magát a bőrében és a nap végére jól alakulnak a dolgai. Munkahelyén izgalmas feladattal bízhatják meg. Ne utasítsa vissza! * Nyilas (XI. 23.–XII. 21.) Felelősségteljes döntés előtt áll, s a kérdés, a szívére vagy az eszére hallgasson. Ez szinte patthelyzet, s képes majdnem az egész napot töprengéssel tölteni. A válasz egyszerű: pénzügyek terén az eszére, érzelmi ügyekben a szívére hallgasson. * Bak (XII. 22.–I. 20.) Élményekben gazdag nap vár önre. Kellemes eseményekre számíthat, s olyan lehetőségek nyílnak meg ön előtt, amelyek mindig is érdekelték. Valamit mindenáron fel szeretne vállalni, de aggódik! Tegye, amit jónak lát! * Vízöntő (I. 21.–II. 19.) Még mindig tart a szerencsés szériája. Használja ki, ugyanis bármibe is kezd, az sikerülni fog. Nyisson új dolgok felé, hiszen már régóta szeretett volna, s vonzotta is az ismeretlen, de nem volt elég bátorsága hozzá. * Halak (II. 20.–III. 20.) Mielőbb szeretne néhány félreértést tisztázni párjával, hogy az ünnepek nyugodtan, békésen teljenek. De sajnos, nem sikerül egy hullámhosszra jutniuk, így haladást sem tud elérni. Később próbálja meg újra! ► Vasárnap Online

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk