Szexelő párra támadt a Balatonon három fiú, a lányt megerőszakolták


Nem volt tudatánál a 17 éves lány, így abban sem tud segíteni, mi is történt pontosan, ki támadta meg. A fiatal megerőszakolásának gyanújával elfogott három férfi tagad.

A keszthelyi strandnál hatalmas buli volt, oda látogatott el B. László (21), B. Péter (27) és B. József is. A mulatság alatt bőven fogyott az ital, így a férfiak elindultak az illemhelyek felé, ám nem volt kedvük kivárni a hatalmas sort. Úgy döntöttek hát, hogy inkább a tóparton könnyítenek magukon. Ekkor akadhattak a parton szeretkező párba, a fiúba és a fiatal lányba. A lány talán gyógyszer, talán alkohol, talán a kettő kombinációja miatt már annyira ki volt ütve, hogy később sem emlékezett semmire. Így ő nem tud arról semmit mondani, hogy ezt követően mi történt, a férfiak közül pedig mindenki mást mond.

Az ügyészség szerint a három fiatal fotózgatta a párt, majd egy „házi pornóvideó” készítését ajánlották fel nekik, de ők ebbe nem akartak belemenni. Ezért az egyik férfi a tiltakozó fiút pofon vágta és megrúgta, majd elkergette. A gyanúsítás szerint társa ezután megerőszakolta a 17 éves lányt, és ennek csak az vetett véget, hogy a fiú időközben rendőrökkel tért vissza a barátnőjéhez. ►Blikk

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk