Enrique Iglesiast megsebesítette egy drón koncert közben


Drónkamera sebesítette meg Enrique Iglesias ujjait az énekes mexikói koncertjén a hétvégén. A baleset akkor történt, amikor a spanyol énekes megpróbálta elkapni a repülő szerkezetet, amely a tömegről készített felvételeket a koncert során.

Az internetre felkerült képeken látszik, hogy a tijuanai Plaza de Toros de Playas színpadán álló énekes jobb kezének két ujját véres kötés borítja.
Iglesias szóvivője, Joe Bonilla szerint az énekes “úgy döntött, hogy nem áll le és további harminc percig énekelt, mialatt az ujjai még mindig véreztek”. A 40 éves énekest azután “rögtön a repülőtérre szállították, ahol mentő várta, majd egy Los Angelesbe tartó gépre ültették, hogy egy specialista is ránézzen a sérülésre” – idézte a szóvivőt a BBC News. A latin zene egyik legnagyobb csillagaként ünnepelt Iglesias a közelmúltban kilenc díjjal tért haza a Billboard latin zenei gáláról (Billboard Latin Music Awards). Sex and Love elnevezésű világ körüli turnéjának következő állomása Mexikóváros lesz július 3-án. MTI

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk