Felborult egy autó egy lovasszekér miatt – 6 sérült a sürgősségin!


Képünk illusztráció


Hat személy megsérült vasárnap este a Hargita megyei Csíkszentdomokos község területén, miután egy haszonjármű lovasszekérrel ütközött a Gyergyószentmiklós és Csíkszereda közötti úton.

A rendőrség szerint egy 38 éves férfi autójával beleszaladt egy fenyőágakat szállító lovasszekérbe, ennek nyomán elveszítette uralmát járműve felett, lesodródott az úttestről, ott nekiütközött egy, az út szélén állomásozó mezőgazdasági járműnek, majd felborult.

Hat személy sérült meg a balesetben, köztük egy gyermek. Mindannyian a felborult autóban utaztak. A Hargita Megyei Sürgősségi Kórházba szállították őket. A mentőszolgálat munkatársai szerint egy 34 éves férfi állapota a legsúlyosabb, ő koponya- és agysérüléssel került kórházba, a többiek kisebb sérüléseket, a hétéves gyermek zúzódásokat szenvedett.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával indult nyomozás az ügyben – tette hozzá a Hargita Megyei Rendőr-felügyelőség sajtószóvivője, Gheorghe Filip.

AGERPRES

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk