Doi campioni europeni revin la Cupa ARMURA


Cristian Brejan si Dario Drotar, legitimati la Clubul Sportiv Firekick-Boxing Gherla, vor participa la editia a III-a a Cupei ARMURA la kickbox de la Tirgu-Mures.

Sportivii, pregatiti de Paul Florean, au cucerit titlul continental la categoriile -70 kg juniori, respectiv, -65 kg seniori in cadrul Campionatului European WKA-WTKA, gazduit in luna mai de Sala Polivalenta din Bucuresti.

Cei doi au facut pasul spre marea performanta in urma cu doi ani, cand au debutat la prima editie a Cupei ARMURA, reusind sa obtina locul I, respectiv, pe cel secund.

Reputatul antrenor Paul Florean, fost vicecampion mondial si campion national, afirma ca, dupa un an de absenta de la competitia de la Tirgu-Mures, spera ca elevii sai sa isi adjudece macar o categorie.

“Din punctul meu de vedere, Cupa ARMURA este un fel de campionat national. Meciurile sunt foarte disputate, adversarii sunt puternici iar noi, tehnicienii, avem posibilitatea sa vedem unde ne aflam”, a precizat Florean.

El a mentionat ca 5 luptatori vor reprezenta Firekick-Boxing Gherla la Cupa ARMURA atat la copii si juniori mici, cat si la juniori mari si seniori.

Cupa ARMURA la kickbox este organizata de brandul romanesc de arte martiale ARMURA, in parteneriat cu Gombos Martial Arts.

Intrecerile vor avea loc in zilele de 15 si 16 octombrie, la Sala Sporturilor din Tirgu-Mures, intrarea fiind libera.

Informatii suplimentare gasiti la numarul de telefon 0731-014.128 sau la adresa de e-mail bogdan@sportlife.ro.

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk