Un campion european la Muay Thai se bate la Cupa ARMURA


Armand Nicolae face parte din delegația celor de la Power Gym Craiova la Cupa ARMURA la kickbox, care va avea loc peste doua saptamani la Tirgu-Mures.

Pregatit de antrenorul Ionut Puca, tanarul de 15 ani a cucerit medalia de aur la categoria -85 de kg la Campionatele Europene de Muay Thai, desfasurate anul acesta, intre 15 si 18 august, la Bucuresti. La aceleasi intreceri, colegii lui Armand de la clubul craiovean, Claudiu Nicolae (45 kg), Arthur Capsa (-55 kg) si Enzo Mincă (-80 kg) au obtinut medaliile de argint.

Partener al marcii ARMURA, Power Gym Craiova revine la competitia de la Tirgu-Mures cu 5 luptatori, acestia urmand sa concureze la categoriile juniori si seniori.

Antrenorul Ionut Puca se asteapta la meciuri echilibrate, care vor reprezenta o verificare utila pentru toti sportivii care intra in ring.
Editia a III-a a Cupei ARMURA este organizata de brandul romanesc de arte martiale ARMURA, in parteneriat cu Gombos Martial Arts, in zilele de 15 si 16 octombrie 2016, la Sala Sporturilor din Tirgu-Mures.

La intrecere sunt asteptati luptatori de la zeci de cluburi din intreaga tara.

Informatii suplimentare despre Cupa ARMURA gasiti la numarul de telefon 0731-014.128 sau la adresa de e-mail bogdan@sportlife.ro.

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk