Bruce Willis lesz Charles Bronson utódja a Bosszúvágy remake-jében


Bruce Willis hamarosan elkezdi a First Kill című film forgatását, amelyben zsaruszerepet játszik, emellett elvállalta a Bosszúvágy remake-jének főszerepét is, amelyet annak idején Charles Bronson alakított.

A First Kill című thrillert Steven C. Miller rendezi. A filmet az EFO (Emmett Furla Oasis) Films gyártja, amellyel Bruce Willis már 10 produkción dolgozott. A forgatókönyvet Nick Gordon írta, a forgatás augusztusban kezdődik Cincinnatiben. Willis rendőrfőnököt alakít, aki megpróbál megoldani egy emberrablási ügyet, miközben gyorsan ketyeg az óra – számolt be róla a Deadline.com hollywoodi filmes hírportál.

Az 1974-ben készült és nagy sikert arató Bosszúvágyból Eli Roth (Kabinláz, Motel) forgat felújítást. Willis a bosszúálló Charles Bronson szerepét veszi át a produkcióban. Az eredeti forgatókönyvet Joe Carnahan, Scott Alexander és Larry Karaszewski dolgozta át.

A több mint 40 éve bemutatott amerikai bűnügyi film alapjául Brian Garfield 1972-ben megjelent regénye szolgált. A krimit Michael Winner rendezte, Bronson egy építészt alakított, akinek feleségét meggyilkolják, a lányát pedig megerőszakolják, és mikor az utcán őt is megtámadják, nekilát, hogy maga tegyen rendet a New York-i utcákon. A film sikerét követően még négy folytatás készült húsz év alatt. A Bosszúvágy-filmek sok bírálatot is kaptak annak idején az önbíráskodás ábrázolásáért.

MTI

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk