Felhagytak a búvárok a Maroson felborult csónak eltűnt utasainak a keresésével


Felhagytak a búvárok annak a négy személynek a keresésével, akik vasárnap este a Temes megyei Perjámos kikötője térségében a Marosba borultak egy csónakból, és azóta eltűntként tartják nyilván őket. Két kiskorúról és két felnőttről van szó, a keresést az éjszaka folyamán a Temes megyei vészhelyzeti felügyelet három kutató- és mentőcsapata a vízfelszínen folytatja.

A búvárok kedden reggel 8 órakor kezdik újra a munkát.

A hétfői műveletekben a temesvári katasztrófavédelem 24 dolgozója vett részt, munkájukat négy búvár segítette. Aradról 15-en csatlakoztak hozzájuk.

Mint arról beszámoltunk, vasárnap este felborult egy csónak Perjámos közelében, tizenketten voltak rajta. A történtek következtében egy 3 éves kiskorú meghalt, egy 29 éves aradi és egy 31 éves nagylaki férfit, valamint két nagylaki gyermeket még keresnek.

Az Arad megyei rendőr-főkapitányság közölte: a vasárnap este a Maros folyóban felborult csónak nem volt bejegyezve, vezetőjének – egy 33 éves férfinek – nem volt jogosítványa és ittas volt, amikor az utasok szállítására vállalkozott. A hatóságok őrizetbe vették.

AGERPRES | Fotó: Aradon.

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk