Féltékenységből lelőtte volt barátnőjét és annak új barátját is megsebesítette


Fotó: bihon.ro


A rendőrség feltételezése szerint féltékenység miatt lövöldözött szerdán egy férfi Nagyváradon, megsebesítve egy másikat, majd elrabolta és agyonlőtte volt barátnőjét – adta hírül a Digi24 román hírtelevízió.

A gyilkos férfi egy csokor virággal ment volt barátnője lakására, ahol a 24 éves nő jelenlegi barátjával, egy 41 éves férfival volt. Becsengetett és elmondta, hogy virággal jött, mire a nő lement a kapuhoz, majd jelenlegi barátja is megjelent az udvaron. Ekkor a féltékeny férfi pisztolyt rántott, többször rálőtt a nő barátjára, akit könnyebben megsebesített. A szomszédok szerint ezek után a nőt autójába kényszerítette, majd elhajtott. A rendőrség egy óra múlva megtalálta a járművet, benne a nő holttestével.

A CIKK A HIRDETÉS ALATT FOLYTATÓDIK!A rendőrség nagy erőkkel keresi a gyilkost. Országos körözést adtak ki ellene és határátlépési tilalmat rendeltek el a nevére. Felvették a kapcsolatot a szomszédos megyék és magyarországi kollégáikkal. Országúti szűrőakciókat szerveznek, nyomkereső kutyákat is bevetettek.

MTI

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk