Holttest a kiégett kocsi sofőrülésében – vérnyomok a fának ütközött másik autóban


Fotó: Police Duisburg.

Holttestet talált egy járókelő egy kiégett autó sofőrülésében, karácsony napján, a németországi Duisburgban. A rendőrség gőzerővel dolgozik a bűncselekmény felderítésén. Pénteken újabb részleteket ismertettek az esettel összefüggésben, írta meg a Rheinische Post.

A rejtélyt fokozza, hogy a kiégett autótól néhány méterre egy másik kocsi fának ütközött, és abban vérnyomokat is találtak – erősítette meg pénteken a rendőrség és az ügyészség a Bild című lap már korábban közölt értesülését. Mindkét járműnek ugyanaz a 40 éves, duisburgi férfi a tulajdonosa. A duisburgi ügyészség szóvivője a dpa-nak elmondta, az illető kapcsolatban állt egy klubbal, amelynek a duisburgi vízisípálya közelében van telephelye. Ez megmagyarázhatja, hogy miért volt a helyszínen a tulajdonos két autója. A lakóhelye ugyanis nem a közelben található.

Közben a gyilkosságok felderítésére szakosodott nyomozócsoport reméli, hogy a jövő hét első felében megkapja a DNS-vizsgálat sürgősen szükséges eredményét. Tisztázni kell ti., hogy a holttest a tulajdonosé-e, és hogy a második autóban talált vérnyomok is tőle származnak-e. A rendőrség egyelőre nem zárta ki sem a bűncselekményt, de a balesetet és az öngyilkosságot sem.

A rendőrség szemtanúkat keres, akik látták a járművet kigyulladni/égni, vagy esetleg gyanús dolgokra figyeltek fel. A nyomozás előmenetelét nehezíti, hogy a környéken nincsenek lakóépületek, és éjszaka nagyon elhagyatott.

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk