Két teherautónak is nekivágódott a taxi – a sofőr meghalt


Még vizsgálják annak a balesetnek a körülményeit, amelynek áldozata, egy 24 éves fiatalember kórházba szállítását követően elhunyt. Két teherautó és egy taxi ütközött. Fotó: Politia Capitalei

Súlyos baleset történt a moldáv fővárosban, Kisinyovban, a Balkáni úton: két teherautó és egy személygépkocsi ütközött. Utóbbi vezetője, egy 24 éves fiatalember belehalt sérüléseibe. A szerencsétlenség oka egyelőre nem tisztázott.

A helyszínelés során a rendőrség megállapította, hogy három gépjármű érintett a balesetben: egy 24 éves férfi által vezetett Dacia Logan típusú személygépkocsi (taxi), egy 49 éves férfi által irányított MAN teherautó és egy VOLVO nehézgépjármű, amelynek volánjánál egy 45 éves férfi ült.

Az ütközés következtében a személygépkocsi összeroncsolódott, vezetőjét nagy munkával sikerült kimenteni a totálkáros autóból.

A taxisofőrt kórházba szállították, azonban nem tudtak segíteni rajta, csütörtök reggel elhunyt az intenzív osztályon.

A rendőrség még vizsgálja a baleset körülményeit. Egyelőre azt feltételezik, hogy a szerencsétlenséget gyorshajtás, a csúszós úttest és/vagy a gépkocsi műszaki állapota okozta.

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk