Leszámolás? Orvvadászok végeztek két férfivel: “Nagyon közelről lőttek rájuk”


Nagy erőkkel nyomoz a rendőrség annak a két férfinek az ügyében, akiket csütörtökön késő este lőtt sebekkel, holtan találtak meg Târgovişte közelében, Nisipuri településen a mezőn.

Az áldozatok egyike 40, a másik 49 éves volt. Holttesteiket egy arrajáró vette észre, aki riasztotta a rendőrséget.

Camelia Matei, a Dâmboviţa megyei törvényszéki ügyészség szóvivője pénteken arról tájékoztatta az AGERPRES hírügynökséget, hogy egyelőre nagyon kiterjedt a gyilkossággal gyanúsítható személyek köre.

A szóvivő azt mondta, se megerősíteni, se cáfolni nem tudja egyelőre azt a hírt, miszerint a két férfival orvvadászok végeztek. ‘Nagyon közelről lőttek rájuk, söréttel. A fejükön és a hastájékon érték őket a töltények. Továbbra is folyik a nyomozás, nem tudnám megmondani, melyikük esett össze először. Az áldozatok egyike telefonon beszélt valakivel egy vadorzóról. A gyanúsíthatók köre nagyon kiterjedt, mert számolnunk kell azokkal, akik törvényesen birtokolnak fegyvert, meg azokkal is, akik illegálisan tartanak fegyvert’ – részletezte Camelia Matei.

A gyilkosság színhelyén nem találtak fegyvert a rendőrök.

A vizsgálatok eddig emberölésre utalnak, több személyt kihallgat a rendőrség, többek közt azt is, akivel az egyik áldozat utoljára beszélt telefonon.

A rendőrség egész Dâmboviţa megyében keresi a nyomokat. Elsősorban olyan embereket keresnek, akik fegyvert birtokolnak. A törvényszéki orvostani vizsgálat során megállapították, hogy mindkét férfira kétszer lőttek rá sörétes fegyverrel.

AGERPRES

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk