Sértegetett, majd ágyékon rúgott egy rendőrt a román politikus


Hatósági közeg bántalmazása miatt indult eljárás Cristian Boureanu volt parlamenti képviselő ellen, miután csütörtök éjjel közúti ellenőrzést végző rendőröket sértegetett, megfenyegetett és bántalmazott.

Rendőrségi források pénteken arról tájékoztatták az AGERPRES hírügynökséget, hogy éjjel 1:30 óra körül a bukaresti Aviatorilor sugárúton közúti ellenőrzést végző rendőrök megállítottak egy személygépkocsit, amelyben három személy tartózkodott, többek közt Cristian Boureanu.

A forrás szerint mialatt a rendőrök az autó vezetőjének dokumentumait ellenőrizték, a jobboldali ülésen helyet foglaló Boureanu durva szavakkal illette és megfenyegette a rendőröket.

Miután nyugalomra szólították fel, a volt politikus a hírek szerint ágyékon rúgta az egyik rendőrt, és kezét a gépkocsi ajtajának nyílásába szorította.

Cristian Boureanut megbilincselve kísérték be a közlekedési osztály székházára.

Ugyanazon források szerint a történtek idején a volt képviselő erősen ittas állapotban volt, később rosszul lett, és a Floreasca kórházba szállították. A kórház szóvivője, Bogdan Opriţa megerősítette az AGERPRES hírügynökségnek, hogy Cristian Boureanu az általa képviselt egészségügyi intézményben van, jelenleg orvosi kivizsgálás alatt áll és öntudatánál van.

AGERPRES

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk