Szerelmi gyilkosság: a legújabb fejlemények


Fotó: bihon.ro


Megműtötték a szerdán Adrian Hladii által vállon lőtt férfit, minden veszélyen túl van – nyilatkozta csütörtökön az AGERPRES hírügynökségnek Dr. Gheorghe Carp, a megyei kórház menedzsere. Adrian Hladiit, aki meggyilkolta a férfi 24 éves szeretőjét, továbbra is keresi a rendőrség.

‘A páciensnek őrült szerencséje volt. Lőtt sebbel jött a kórházba, a golyó a váll magasságában hatolt a testbe, de sem a nagy vérereket, sem a tüdőt nem érte sérülés… Megoperálták, jól van, még csak az intenzív osztályra sem került, túl van minden veszélyen, néhány nap múlva hazamehet’ – mondta el Dr. Carp.

Az incidensre szerda reggel került sor, amikor az Adi Grasu néven közismert Adrian Hladii vállon lőtte a férfit.

Adrian Hladii ellen országos körözést adtak ki, miután egy elhagyott autóban megtalálták annak a főbe lőtt 24 éves lánynak a holttestét, akit Adrian Hladii elrabolt.

A CIKK A HIRDETÉS ALATT FOLYTATÓDIK!



A lányt a helyi sajtó Dalia Duca személyében azonosította, aki egy, a kilencvenes években a rendőrség jogi osztályán dolgozó tiszt lánya. Szerda reggel jelenlegi barátjával hagyta el a házat, amikor egy csokor virággal megérkezett egykori szeretője. Adrian Hladii pisztolylövésekkel sebesítette meg a férfit, majd fegyverrel kényszerítette a lányt arra, hogy beszálljon abba az autóba, amelyben utólag holtan találták meg.

Alina Dinu, a Bihar Megyei Rendőr-felügyelőség szóvivője szerint a rendőrség nagy erőkkel keresi az elkövetőt, aki ellen országos körözést adtak ki, de egyelőre nem bukkantak a nyomára.

‘Országos körözést adtak ki ellene és határátlépési tilalmat rendeltek el a nevére. A Bihar megyei rendőrök felvették a kapcsolatot a szomszédos megyék és magyarországi kollégáikkal. Országúti szűrőakciókat szerveznek, nyomkereső kutyákat is bevetettek’ – mondta el Alina Dinu.

AGERPRES

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk