Szétvágták a kocsit, hogy megmentsék a nőt, akinek leállt a szíve és légzése


Súlyos közúti baleset történt vasárnap délután a 17D jelzésű főúton, a Beszterce-Naszód megyei Dombhátfürdő térségében, ahol összeütközött két személygépkocsi.

A történtek következtében egy 49 éves nőnek leállt a szíve, de sikerült újraéleszteni, miután a katasztrófavédelem dolgozóinak sikerült kiemelniük az összeroncsolódott gépkocsijából. A nőnek stabilizálták az állapotát, és a rohammentő-szolgálat helikopterével a marosvásárhelyi sürgősségi kórházba szállították.

Három fiatalt ugyanakkor a besztercei sürgősségi kórházban részesítettek ellárásban.


AZ EREDETILEG KÖZÖLT HÍR: Az országos rendőr-főkapitányság INFOTRAFIC központja szerint a 17D jelzésű főúton két személygépkocsi oldalirányban ütközött egymással.

A történtek következtében négy ember megsérült, egyikük eszméletét vesztette. A rohammentős-szolgálatát helikopterét a helyszínre vezényelték. A közúti forgalom mindkét irányban akadozik.

A Beszterce-Naszód megyei katasztrófavédelem (ISU) szerint az eszméletlen nő 49 éves, és a mentőcsapatok vették ki az autóból. Leállt a szíve- és légzése, és megpróbálják újraéleszteni.

Az ISU szerint a másik három (17, 18 és 21 éves) áldozat nem életveszélyes, de többrendbéli sérüléseket szenvedett.

NEWS.RO

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk