Csak egy pontot szerzett Pakson a Fehérvár


A második helyen álló Fehérvár meglepetésre csak gól nélküli döntetlent játszott a Paks vendégeként szombaton, a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában.

A hazaiak a bravúros pontszerzéssel együtt is kieső helyen állnak a tabellán.

A Paks kezdte aktívabban a találkozót, többször is eljutott a fehérvári kapu előterébe, igaz, veszélyes helyzetet nem tudott kialakítani. A vendégek a gyors ellentámadásokra építettek, de ezek nem jártak sikerrel, Rácz kapust nem igazán tesztelték. Fiola sérülése és kényszerű kiválása, majd az ivószünet után sem változott a játék képe, s mivel a védelem mindkét oldalon jól működött, a szünetig nem született gólt.

A második félidő fehérvári helyzetekkel indult, majd a vendégek a folytatásban is többet birtokolták a labdát. Akaratukat azonban nem tudták ráerőltetni a házigazdákra, akik többször is kijöttek a térfelükről, bár a kaput nem veszélyeztették. A hajrára visszaesett az iram, gólszerzési lehetőség pedig már nem alakult ki egyik oldalon sem.


OTP Bank Liga, 26. forduló: Paksi FC-MOL Fehérvár FC 0-0
Paks, v.: Bogár
sárga lap: Windecker (34.), Könyves (39.), illetve Houri (40.), Nikolics (74.)
Paksi FC: Rácz G. – Osváth (Poór, 89.), Szélpál, Kelemen, Szabó J. – Szakály D. (Bartha, 69.), Windecker (Kecskés, 69.), Balogh B. – Könyves (Hahn, 60.), Böde, Haraszti (Kulcsár, 69.)
MOL Fehérvár FC: Kovácsik – Fiola (Rus, 22.), Juhász, Vinícius, Stopira – Pátkai, Houri (Nikolics, 66.) – Nego, Kovács I., Petrjak (Nikolov, 79.) – Hodzic (Szabó L., 79.)

MTI

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk