Döntetlen Diósgyőrben


A házigazda Diósgyőr 1-1-es döntetlent játszott a Zalaegerszeggel a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának szerdai első mérkőzésén. A kiesés ellen küzdő vendégeknek ezzel megszakadt a hárommeccses győzelmi sorozatuk, de így is hat találkozó óta veretlenek a bajnokságban.

Mindkét fél részéről óvatos játékkal kezdődött, majd azzal is folytatódott a találkozó. Leginkább a mezőnyben folyt a küzdelem, labdabirtoklási fölényt egyik csapat sem tudott kialakítani és sokáig helyzetet sem nagyon láthatott a közönség. A első félidőben mindkét együttesnek mindössze egy-egy kaput eltaláló lövése akadt.

Miskolc, 2020. június 10. A zalaegerszegi Radó András (b), valamint a diósgyõri Szerhij Sesztakov (k) és Branislav Danilovic a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában játszott Diósgyõri VTK – ZTE FC mérkõzésen a diósgyõri DVTK Stadionban 2020. június 10-én. A mérkõzés 1-1-es döntetlenre végzõdött. MTI/Czeglédi Zsolt

A fordulás után sem változott sokat a játék képe, majd a 60. percben mindkét edző hármat-hármat cserélt. Ezután úgy tűnt, aktívabbá válik a ZTE, a vezetést azonban mégis a Diósgyőr szerezte meg: egy szögletet követően a menteni igyekvő vendég védő, Szépe védhetetlenül fejelt a saját kapujába.

A gól felpörgette az iramot, a hazaiak szerették volna megduplázni előnyüket, a zalaegerszegiek pedig hajtottak az egyenlítésre, és ez össze is jött nekik.

Miskolc, 2020. június 10. A gólszerzõ zalaegerszegi Bolla Bendegúz (b) és a diósgyõri Branislav Danilovic a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában játszott Diósgyõri VTK – ZTE FC mérkõzésen a diósgyõri DVTK Stadionban 2020. június 10-én. A mérkõzés 1-1-es döntetlenre végzõdött. MTI/Czeglédi Zsolt

A hajrá is lendületes, izgalmas játékot hozott, mindkét együttes meg akarta szerezni a győzelmet, de több gól már nem született.


OTP Bank Liga, 28. forduló: Diósgyőri VTK-ZTE FC 1-1 (0-0)
Diósgyőri Stadion, 2895 néző, v.: Erdős
gólszerzők: Szépe (68., öngól), illetve Bolla (80.)
sárga lap: Brkovic (35.), Sesztakov (72.), Korbély (83.), illetve Radó (61.), Bőle (82.)
Diósgyőr: Danilovic – Sesztakov (Vági, 79.), Polgár, Brkovic, Memolla – Hasani (Korbély, 60.), Adukor (Márkvárt, 60.), Molnár G., Iszlai, Kiss T. (Cortes, 82.) – Ivanovszki (Tabakovic, 60.)
ZTE FC: Demjén – Bobál D., Szépe, Katanec, Tamás K. (Mitrovic, 70.) – Lesjak (Bolla, 60.), Babati (Bobál G., 70.), Bedi, Ostrek (Bőle, 60.) – Ikoba (Radó, 60.)

MTI

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk