Kleinheisler a Fradiba igazol


A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Darmstadt bejelentette, hogy Kleinheisler László – az orvosi vizsgálatot követően – aláír a Ferencvároshoz.

Kleinheisler eredetileg a Werder Bremen játékosa, ám nyárig a brémai klub kölcsönadta a Darmstadtnak, így mindenekelőtt azt a szerződést kellett papíron felbontani, hogy tovább lehessen lépni.

Úgy tudjuk, hogy a brémai vezetők mindenképpen olyan helyre szerették volna kölcsönadni magyar légiósukat, ahol német szakember irányítása alatt dolgozhat tovább. Így került képbe a Ferencváros és a Vasas, Kleinheisler László választása végül előbbire esett.

A német Kicker állítása szerint a 22 esztendős középpályás Torsten Frings, a Darmstadt néhány hete kinevezett vezetőedzője miatt döntött a klubváltás mellett, ugyanis több játéklehetőségre vágyik. A német lap szerint a szakember csak epizódszerepet szánt volna neki a tavasszal.

„Érdeklődtek Budapestről, és László élni szeretett volna az eséllyel, hogy Magyarországon folytassa. Mi is nyitottak voltunk, hiszen nehéz lett volna neki állandó játéklehetőséget biztosítani” – mondta Frings a Darmstadt hivatalos honlapjának.

„László kevés játéklehetőséget kapott ősszel a Darmstadtban, ezért megoldást kellett találnunk. Boldogok vagyunk, hogy most Magyarországra igazolt, ahol magas színvonalon gyűjthet további tapasztalatot” – mondta Frank Baumann, a Werder Bremen sportigazgatója.

NSO

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk