Mi sem értjük, miért került emberhátrányba a Kolozsvári CFR


Döntetlennel kezdett a Kolozsvári CFR a 2017-2018-as labdarúgó-bajnokságban. A Gépész utcaiak 1-1-re játszottak hétfő este, Botoșani-ban.

Korán vezetést szerzett a CFR, Ovidiu Hoban a 10. percben belőtte, azonban akik kolozsvári sétagaloppra számítottak, tévedtek. A vendégek fokozatosan kiengedték a gyeplőt a kezükből, aminek következtében a házigazdák vérszemet kaptak, és a 31. percben, egy szögletet követően kiegyenlítettek – Andrei Burcă nem is nagyon közelről a hálóba fejelt.

A kolozsváriak a 72. percben emberhátrányba kényszerültek, miután Billel Omrani megkapta a második sárga lapját. Marcel Bîrsan játékvezető úgy látta, hogy a CFR támadója megjátszotta a házigazdák védőjével, Nicolae Mușattal történt ütközést, emiatt szimulálásért megadta neki a második figyelmeztető cédulát, ami egyenértékű volt a kiállítással – a mérkőzést közvetítő DigiSport stúdiójában azonban a találkozót követően a szakértőként foglalkoztatott Ion Crăciunescu azon a véleményen volt, hogy Omranit buktatta Mușat, ezért járt volna a tizenegyes.

A Botoșani FC csapatában tartalékként, a második félidőben kapott lehetőséget a Maros megyei származású Fülöp II.


Labdarúgó 1. liga, 1. forduló: Botoșani FC – Kolozsvári CFR 1-1 (1-1)

Botoșani, városi stadion, vezette: Marcel Bîrsan (Bukarest).
Gólszerzők: Andrei Burcă (31.), illetve Ovidiu Hoban (10.).
Sárga lap: Bogdan Ungurușan (78.), Sebastian Cucu (90+1.), illetve Ciprian Deac (13.), Billel Omrani (53.), Billel Omrani (72.), Emmanuel Culio (86.).
Kiállítva: Billel Omrani (72.).
Botoșani FC: Cobrea – Ungurușan, Miron, Burcă, Mușat – Bordeianu, Cucu – L. Buș, Moruțan (73. Fülöp II), Golofca – D. Popa (84. Ciaccheri).
CFR: Vâtcă – C. Manea, Luchin, Vinicius, Camora – Păun (46. Nouvier), Culio, Hoban, Deac – Omrani, Bokila (62. Nistor).

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk