Inca 12 cluburi confirma prezenta la Cupa ARMURA


Sala Sporturilor din Tirgu-Mures gazduieste, in zilele de 15 si 16 octombrie, cea de a III-a editie a Cupei ARMURA la Kickbox. La fel ca in anii trecuti, competitia se adreseaza atat copiilor si juniorilor mici, care vor lupta in regim Kick light pe tatami, cat si juniorilor mari si seniorilor, care se vor intrece in ring dupa regulile K-1.

Cea mai numeroasa delegatie, care si-a anuntat in ultimele ore, este cea a clubului Tai Chi Do Ryu din Constanta- 21 de sportivi, majoritatea copii.

Clubul Tengu Cluj-Napoca ia parte cu 13 kickboxeri, in timp ce municipiul Baia Mare inscrie in competitie 15 sportivi, 11 legitimati la clubul Gladiators iar ceilalti 4 la Wing Chun.

Scorpions Harlau vine cu 9 luptatori, Korond Fight Team cu 7, Kami Bucuresti aduce 3 kickboxeri, iar Enjoy Fitness Brasov, Thai Shin Do Gym Urlati si Ex-stream Gym Gura Humorului cate 2.

Judetul Mures va fi reprezentat, printre altii, si de Tigers Sovata, care angreneaza in dispute 10 copii si juniori, respectiv, Body Factory Kickboxing Tirgu-Mures- 4.

Cupa ARMURA la Kickbox este organizata de brandul romanesc de arte martiale ARMURA, in parteneriat cu Gombos Martial Arts.

Informatii suplimentare despre Cupa ARMURA gasiti la numarul de telefon 0731-014.128 si la adresa de e-mail bogdan@sportlife.ro.

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk