És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp csütörtökre


Az Oroszlán fáradt és levert, a Mérleg határozott fellépésével lepi meg a környezetét, a Halak kiváló munkájával kápráztatja el a feletteseit.

* Kos (március 21.-április 20.)
Csak okos érvekkel tudja meggyőzni az üzlettársát, hogy együttműködjenek, ezért minden erejével a feladatra kellene koncentrálnia. Semmi mással ne törődjön, főleg ne a szerelemmel, mert elég sok minden forog a kockán. Amennyiben sikerül nyélbe ütnie az együttműködést, akkor már sokkal kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb lesz az otthonában is.

* Bika (április 21.-május 20.)
Egyre nehezebben viseli a monotóniát a munkájában és a hétköznapokon. Bár csak nemrég jött vissza a szabadságáról, talán mégis jól tenné, ha pár napra szabadságra menne, hogy kicsit kikapcsolódjon, kiszabaduljon a folytonos kötelezettséggel járó mókuskerékből. Ne sajnálja rá pénzt, mert hosszútávon egész biztosan megtérül a befektetése.

* Ikrek (május 21.-június 21.)
Általában magabiztos a fellépése, éppen ezért nagyon gyanúsnak találja, a heves szívverését és a zavarát, ha egy bizonyos illetővel beszél. Egyre inkább tart attól, hogy beleszeret, pedig minden erejével igyekszik küzdeni ellen. Gyakorlatias gondolkodása miatt azzal is tisztában van, hogy a szerelem esetén sajnos a józan észnek nem sok esélye van az érzelmekkel szemben.

* Rák (június 22.- július 22.)
Egyik családtagja gyors segítségre szorul, de ez ne jelentse azt, hogy helyette próbálja megoldani a feladatot. Sokkal többet segít azzal, ha inkább jó tanáccsal és ötletekkel látja el. Még akkor se engedjen a kérésének, ha a szívére próbálna hatni. Csak abban az esetben lesz sikerélménye, ha önmaga erejéből lesz képes, még ha kínlódások árán is, a döntést meghozni.

* Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Fáradtabb és levertebb lehet a mai napon, pedig rengeteg a munkája. Minden erejét össze kell szednie, ha nem akar elmaradni a teendőivel. Koncentrálási nehézségekkel is meg kell küzdeni, pedig most nagyon fontos lenne, hogy tökéletesen fogjon az agya. Nagyon sok múlik azon, hogyan tud a váratlan helyzetekhez alkalmazkodni és megoldani a feladatokat.

* Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Nincs más választása, ha szeretné, hogy minden rendben legyen a kapcsolatában, mint a büszkeségét háttérbe szorítani. Nem könnyű, de nem tehet mást, különben a problémák maguktól nem oldódnak meg és hiába próbálja azokat a szőnyeg alá söpörni. Mivel azok sajnos előbb vagy utóbb, de újra előkerülnek és tovább fogják rombolni a kapcsolatukat.

* Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Határozott fellépésével meglepi a környezetét, mert általában sokat mérlegel döntés előtt. Valójában nem ismerik igazán, mert ha már tudja, hogy mit akar, képes kiállni a véleménye mellett. Persze időnként a halogatásával megtéveszti a környezetét, sőt borsot is törhet mások orra alá, de mentségére szól, hogy nem akarattal teszi, hanem ilyen a természete.

* Skorpió (október 23.-november 21.)
Hiába próbálja a közömbösség álarcát magára erőltetni, ezzel senkit nem tud megtéveszteni. Érzelmei nem árulják el, mert arra tudatosan nagyon ügyel, de a testbeszéde az éles szemű embernek mindent elárul. Abból viszont akad bőven. A többiek oldalát már nagyon furdalja a kíváncsiság, hogy meddig képes szerepet játszani, titkolózni és uralni az érzelmeit.

* Nyilas (november 22.-december 21.)
Nem biztos, hogy az a legjobb megoldás, hogy gondolkodás nélkül kimondja, amit gondol. Pedig érdemes lenne, kicsit finomabban megfogalmazni a gondolatait, és persze nem szabadna ajtóstul rontani a házba. Persze vannak, akik a nyílt, őszinte és egyenes hozzáállást kedvelik, de bőven akadnak olyanok is, akik egyáltalán nem kedvelik ezt a stílust.

* Bak (december 22.-január 20.)
Könnyelmű ígéretet tesz, de később már bánja, hogy hagyta magát rábeszélni. Nagyon kínos lenne, ha visszamondaná, hiszen akkor megbízhatatlannak tűnik. Most főhet a feje, hogyan jöjjön jól ki a dologból, de bízik benne, hogy valahogy csak meg tudja oldani. Most már tényleg megfogadja, hogy többé, a tetszés érdekében nem hagyja magát befolyásolni.

* Vízöntő (január 21.-február 19.)
Ebben az esetben csak a türelem és a következetesség, ami segíthet. Ugyanis nem engedheti meg magának, hogy engedjen az unszolásnak, mert akkor a helyzet nem változik semmit. Az ingerültséggel vagy a vitatkozással csak rontana a helyzeten, ezért minden önuralmára szüksége van. Szerencsére nem esik nehezére megtenni, mert tudja, csak így győzhet.

* Halak (február 20.-március 20.)
Kiváló munkát ad ki a keze közül, amit a felettesei értékelnek is. Végre elégedett a teljesítményével és már nem kételkedik önmagában. Idáig hiába dicsérték egyaránt a szerettei és a kollégái is tehetségét és kreativitását, mégis kishitűsége megakadályozta abban, hogy higgyen önmagában. Ebben azért Neptunusz bolygó is ludas, mert bizonytalanná teszi.

hirado.hu

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk