És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp keddre


A bika munkahelyén átszervezés várható. A skorpió készüljön az elkerülhetetlenre.

* Kos (III. 21.–IV. 20.)
Kedvesének arra van szüksége, hogy végre megtudja, mit érez iránta. Ellenkező esetben elbizonytalanodhat, ami nem használna a kapcsolatuknak. Ideje lépnie! A múltban való elmerülés helyett inkább vegye észre a lehetőségeket maga körül.

* Bika (IV. 21.–V. 21.)
Munkahelyén változásokra, átszervezésre kerülhet sor, ami érintheti az ön pozícióját is. Kénytelen olyan dolgokat is elvállalni, amelyek álmatlan éjszakákat okoznak önnek. Főnöke ugyanis állandó készenlétet és maximális teljesítményt vár öntől.

* Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Amennyiben van gyermeke, nagyobb figyelmet kellene rá szentelnie. Még az aprónak tűnő problémával is inkább forduljon orvoshoz, mert csak így kerülheti el a nagyobb, komolyabb bajokat. Munkahelyén egyelőre minden jól alakul.

* Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Szerettei miatt aggódik, de már nem kell. A nehéz és bonyolult helyzetre már sikerült megoldást találniuk. Ennek ellenére a külföldi utazását, ha teheti, halassza későbbre. Hegyezze a fülét és figyeljen, mert fontos dolgokról szerezhet tudomást!

* Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Felbukkanhat az életében az exe, s ön hajlamos csak a szépre emlékezni, de ne tegye. Ezzel az életét tenné még bonyolultabbá. Ideje rendet tennie maga körül, míg nem késő! Lehetőséget kaphat külföldön munkát vállalni. Ne habozzon, vállalja el!

* Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Talán még soha nem volt annyira igaz az ön esetében a régi mondás, miszerint, aki szerencsétlen a szerelemben, annak szerencséje van a pénzügyekben. A környezetében élők közül többen úgy gondolják, hogy önre a mondás másik fele vonatkozik.

* Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Sokan tartják vonzónak és sikeresnek, s nemcsak megjelenése és kisugárzása miatt, hanem elsősorban azért, mert olyan kapcsolatai vannak, amelyek segítségével az élet számos területén előnyökhöz juthat.

* Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Alaposan figyelje meg, mi történik ön körül az elkövetkező napokban, mert ezek előjelei lehetnek annak, milyen változásokra számítson a közeljövőben. Készüljön fel arra, hogy életében hamarosan elkerülhetetlen dolgok történhetnek.

* Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Amennyiben ingatlannal kapcsolatos ügyletet szeretne lebonyolítani, akkor azt most tegye, mert erre ez az időszak tökéletes. Párkapcsolatát semmi és senki nem teheti tönkre, egyedül ön, mégpedig az állandó féltékenykedésével.

* Bak (XII. 22.–I. 20.)
Minden, ami ön körül külföldi munkalehetőséggel kapcsolatban történik, sikert ígér. Amennyiben jogi problémája lenne, most azt is meg tudja oldani. Viszont anyagiak terén szorosabbra kellene húzni a nadrágszíjat, mert pillanatnyi helyzetét tekintve, önt a templom egeréhez lehetne hasonlítani.

* Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Lényegtelen, hogy milyen hosszú ideje él párkapcsolatban kedvesével, de úgy látja, hogy ilyen mély és őszinte érzéseket még nem tapasztalt senki iránt. Ő nemcsak társa, de legjobb barátja is, akivel tökéletes harmóniában élhet.

* Halak (II. 20.–III. 20.)
Kellemes eseményekben lehet része az elkövetkező napokban, éppen ezért szedje össze magát, hogy maximális teljesítményt tudjon nyújtani! Hajlandó pluszmunkát is vállalni, mert több pénzre van szüksége, hogy terveit megvalósíthassa.

Vasárnap Online

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk