És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp vasárnapra


A Rák otthonába váratlan vendég toppan be, az Oroszlánnak egyre több vetélytársa akad, a Mérleg napja a lehető legkellemesebben telik.

* Kos (március 21.-április 20.)
Egy váratlan helyzetben a hős védelmező szerepét vállalja magára, de csak akkor tegye, ha kimondottan felkérik rá. Rendkívül élvezi a szerepét, minden színészi képességét és meggyőző erejét latba veti. A siker azonban mégsem garantált, mert a produkciójával nem nyeri el mások tetszését. Imád győzni, de lehet, hogy ebben az esetben a dobogóra sem kerül fel.

* Bika (április 21.-május 20.)
Elhatározza, hogy a szabadsága alatt nem gondol a munkájára, csak a pihenésre összpontosít. A lehető legkevesebbet fogja izgatni magát, és élvezi az életet, jókat eszik és megenged magának mindent, amit csak a szeme és a szája megkíván. Okosan teszi, ha igyekszik kikapcsolódni, de azért időnként a mérlegre is álljon rá, mert a végén nagyon meglepődhet.

* Ikrek (május 21.-június 21.)
A lelke jelenleg egy háborgó tengerhez hasonló, mert a kapcsolatában döntésre szeretne jutni, azonban képtelen megtalálni a helyes utat. Lelki állapotára a legjobban “szeretlek is meg nem is” helyzet a jellemző. Ezért egyik pillanatban végett szeretne vetni a viszonyának, majd pedig folytatni akarja. Döntenie egyedül kell, hiszen a saját életéről van szó.

* Rák (június 22.-július 22.)
Váratlan vendég kopogtat be az otthonába, akire nem számított, de egyáltalában nem bánja. Gondolatban már sokszor eljátszotta a jelenetet, de csak remélni merte, hogy valaha is megtörténik. Eddig nem nagyon hitt a csodákban, de most látja, hogy igenis léteznek. Legalább is a saját életében. A kellemes este garantált, nem kell félnie.

* Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Valaki annyira megdobogtatja a szívét, hogy úgy érzi, képes minden akadályt legyőzni, és mindent elkövet, hogy elnyerje a kegyét. Kitartására és a bátorságára szüksége is van, mert vetélytársak akadnak szép számmal. Az akadály még elszántabbá teszi és tisztában van vele, hogy Oroszlán jegyűként a győzelemnél alább nem adhatja.

* Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Egyik kellemetlenkedő rokonát kell elviselnie, és már fogytán a türelme. Úgy érzi, hogy ólomlábakon jár az idő, s hogy ennek a napnak sohasem lesz vége. Udvariatlan mégsem lehet vele, hiszen jobb a békesség. Nem tudja, melyik ujját harapja meg, mert ha összerúgja vele a port, akkor is vége a családi békének, de ha sokáig tűr, akkor a gyomra fájdul meg.

* Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Jól telik a mai napja, mert a kedvesével szinte egyforma rugóra járnak a gondolataik. A természetbe vágyik, mert szüksége van nyugalomra, hogy újra megtalálja a lelki békéjét. A párja szintén ugyanebben lelné az örömét, mert szeretne feltöltődni, hogy képes legyen újra szembenézni a munkahelyi kihívásokkal. Így minden úgy alakul, mint a mesében.

* Skorpió (október 23.-november 21.)
Mindent megtesz azért, hogy helyre álljon a béke a kapcsolatában, ezért egy percig se legyen lelkiismeret furdalása. Lassan be kellene látnia, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni, hiszen a párja nem tesz egy lépést sem a boldogságuk érdekében. Vegyen mindent fontolóra, és amikor úgy érzi, hogy már jobb nélküle, akkor vegyen búcsút tőle.

* Nyilas (november 22.-december 21.)
Sikerét annak köszönheti, hogy képes higgadtan reagálni az adott helyzetben és nem veszi fel a kesztyűt. Kiváló éleslátásával észreveszi, hogy ez a legjobb megoldás és nem megy bele a fölösleges vitába. Rendíthetetlen nyugalmával tökéletesen kibillenti az ellenfelét a szerepéből, így már sokkal sikeresebben képes tárgyalni vele, és végül győzelmet arat.

* Bak (december 22. -január 20.)
A kellemes időjárás ellenére a szívében tél van és hangulata fagyos. Megbántották és nem képes megbocsátani, makacsul tartja a három lépés távolságot. Bár a szíve mélyén már rég béke jobbot nyújtana, de a hiúsága nem engedi, hogy akár csak egy lépést is tegyen a másik ember felé. A Plútó bolygó szélsőséges magatartásra ösztönzi, de győzze le.

* Vízöntő (január 21.-február 19.)
Előnyös változás várható a magánéletében, a felhők egyik pillanatról a másikra eltűnnek az égről, és már nyoma sincs a békétlenségnek. Kapcsolatában újra szent a béke, a kellemetlen órák, már messze járnak. Nem is emlékszik rá, hogy mi volt az a semmiség amin, olyan hirtelen összekaptak. De megfogadja, többet nem kakaskodik apróságok miatt.

* Halak (február 20.-március 20.)
Újdonsült kapcsolata olyan, mint amilyenre mindig is vágyott. Azonban még ne igyon előre a medve bőrére, mert lakva ismerik meg egymást. Józansága most messze jár, kizárólag viszonyuk jó és kellemes oldalát látja . Nem kell pesszimistának lennie és feltétlenül gyanakodnia, de nem árt, ha óvatos, és felvértezi magát az esetleges csalódás ellen.

hirado.hu

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk