Két gépkocsival ütközött, közben két gyalogost is elgázolt a Kolozsvári CFR fiatal futballistája


Fotó: Pro TV


Balesetet okozott a Máramaros megyei Mikolapatak (Văleni) településen a Kolozsvári CFR 21 éves labdarúgója, Răzvan Horj. A baleset következtében négy személyt kórházba szállítottak – nyilatkozta az AGERPRES hírügynökségnek Florina Meteş, a Máramaros megyei rendőr-felügyelőség szóvivője.

A rendőr-felügyelőség jelentése szerint a fiatal futballista az időjárási viszonyokhoz képest túl gyorsan hajtott autójával, egy kanyarban megcsúszott és a szembejövő sávra sodródott, ahol összeütközött egy másik, szabályosan közlekedő autóval, amely egy szomszédos kertben kötött ki. A labdarúgó ugyanakkor elütött egy 58 éves asszonyt és egy 12 éves kislányt, akik gyalogosan közlekedtek, valamint egy másik szembejövő autóval is ütközött.

A baleset következtében négy személyt kórházba szállítottak. Az alkoholteszt elvégzése után kiderült, hogy a futballista előzőleg nem fogyasztott szeszes italokat. Ugyanakkor kórházi kezelésre sem volt szüksége, mert csak enyhéb sérüléseket szenvedett. A rendőrség folytatja a kivizsgálást a baleset körülményeire vonatkozóan, és az eredmények függvényében hozzák meg a szükséges jogi lépéseket – mondta a szóvivő.

AGERPRES

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk