Kirúgták a játékost, mert terhes lett a csapat elnökének a lánya


Miután terhes lett a klub elnökének lánya, azonnal szerződést bontottak egy futballistával a szlovén másodosztályú labdarúgó-bajnokságban. A futballista a neve elhallgatását kéri, mivel nem szeretné, ha a szlovéniai balhé rányomná a bélyegét a karrierjére.

„Hároméves szerződést írtam alá a csapatnál, de néhány hete bajba kerültem, mikor kiderült, hogy a barátnőm terhes. Ő ugyanis a klub elnökének a lánya”

– mondta a labdarúgó.

A játékos állítása szerint semmi előjele nem volt annak, hogy szerződést akarnak bontani vele, csak és kizárólag a lánnyal való kapcsolatának „köszönheti”, hogy kirúgták.

„Az Isten szerelmére, egy felnőtt nőről van szó, a barátnőmről, akivel szeretjük egymást! Hogy tehetik ezt meg velünk? Nekem vissza kellett térnem Nigériába, őt pedig az édesapja letiltotta minden közösségi felületről, és a telefonját is elvette, így nem tudok sehogy kapcsolatba lépni vele. Fogalmam sincs, mi lesz vele és a gyermekemmel”

– tette hozzá.

A szlovén másodosztályban egyébként összesen négy nigériai futballista szerepel: Bede Osuji, Temitope Nelson, Gerald Chiyoke és Sulaiman Adedoja, így a titkolózás ellenére nem lesz olyan bonyolult kideríteni, ki is a balhéba keveredett apuka.

NSO

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk