Nem játszották le a második félidőt az ASA vasárnap esti meccsén


Nem jöttek ki a Pandurii játékosai az ASA elleni mérkőzés második félidejében: a zsilvásárhelyi labdarúgók a pálya jeges állapota miatt megtagadták a játékot, de feltehetően az is közrejátszott a döntésükben, hogy klubjuk jelentős anyagi gondokkal küszködik.

A zsilvásárhelyi futballisták közül Pleașcă és Sânmărtean egyáltalán nem vállalták a játékot, így várható volt, hogy előbb-utóbb a többiek is kiszállnak.

Marius Avram játékvezető a szabályzatnak megfelelően kivárta a három percet, majd lefújta a meccset. A Pandurii játékosai a játékoskijárónál, felöltözve várták meg a hármas sípszót.

Az ASA – Pandurii mérkőzést a labdarúgó 1. liga 21. fordulójában rendezték. Az első félidőben a házigazdák két gólos előnyhöz jutottak, Gabriel Mureșan (19.) és Vlad Morar (37.) találatával.

A történtek nyomán a Pandurii minden bizonnyal 3-0-ra elveszíti a találkozót. A döntés azonban nem egyértelmű, ugyanis a marosvásárhelyi Trans-Sil stadion feltételesen kapta meg az engedélyt, hogy 1. ligás mérkőzéseket vendégül lásson, ugyanis nincs gyepmelegítő berendezése, magyarázta a Hivatásos Labdarúgóliga főfitkára, Justin Ștefan.

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk