Din Legiunea Straina la Cupa Armura


Clubul Sportiv Combat si Aparare “Pretorienii” din Deva va participa cu 10 luptatori la Cupa ARMURA la kickbox, ce va avea loc saptamana viitoare, la Tirgu-Mures. 5 sportivi sunt inscrisi la categoria copii si juniori mici (10, 13 si 14 ani), ceilalti urmand sa evolueze in cadrul categoriilor aferente juniorilor mari si seniorilor.

Clubul devean a fost fondat in urma cu 5 ani de un impatimit al sporturilor extreme, Velu Adrian Caluser, fost militar in Legiunea Straina.

Instructorul “Pretorienilor” este unul dintre cei mai activi protagonisti ai vietii sociale a Devei. Velu Caluser organizeaza diferite evenimente sportive (printre care competitii de kickbox si MMA, Crosul Devei, concursuri de airsoft, etc) si este implicat in numeroase campanii umanitare, sustinand nemijlocit oamenii aflati in dificultate. Un exemplu in acest sens este salvarea nepotului cunoscutului pugilist si pilot Mihai Leu, blocat pe stancile cetatii din zona. Excelent alpinist, Velu Caluser l-a recuperat, in timp record, pe tanar si l-a predat in siguranta echipajelor de prim-ajutor.

Cupa ARMURA la kickbox este gazduita de Sala Sporturilor din Tirgu-Mures, in zilele de 15 si 16 octombrie 2016.

Competitia este organizata de brandul romanesc de arte martiale ARMURA, in parteneriat cu Gombos Martial Arts.
Inscrierile se fac la numarul de telefon 0731-014.128. Detalii gasiti la adresa de e-mail bogdan@sportlife.ro.

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk