Diáknapok Marosvásárhelyen


Közleményben adták hírük a szervezők az idei diáknapokkal kapcsolatos tudnivalókat. Ezt olvashatják az alábbiakban.

20. Marosvásárhelyi Diáknapok és Diákfesztivál

Gyakran mondják, nem csak a 20 éveseké a világ és ez nem is lehetne igazabb a 2017-es Marosvásárhelyi Diáknapok és Diákfesztivál keretein belül sem! Quimby és Kowalsky meg a Vega, hogy csak párat említsünk az idén fellépő, minden generációnak szórakoztatást biztosító zenekarok közül!

Alapjaiban az esemény nem változik, az elmúlt évekhez képest. Napközben a közel 1500 diák sporteseményeken és különböző ügyességi játékokon vesz részt, hogy aztán a 4 napos fesztivál utolsó estéjén egy csapat átvhesse a nyertesnek járó díjat. Ilyenkor egyetemi hovatartozást nem ismerve versenyeznek a hallgatók egymással és egymásért.

Esténként megnyílnak a diákfesztivál kapui és az aktív tagok mellett bárki ellátogathat az évről évre lehengerlőbb marosparti koncertekre.

A rendezvény plakátja


Jubileumi számhoz érkezve, a 20. Marosvásárhelyi Diáknapok és Diákfesztivál méltó módon ünnepel, 8 zenekar és 4 DJ gondoskodik majd a fergeteges buliról. A fellépők között szerepel Magyarország két, több évtizede töretlen sikernek örvendő bandája, a Quimby és a Kowalsky meg a Vega! Mindemelett, az erdélyi zenészek krémje is erősíti a fellépők névsorát, a meghívottak között szerepel a Bagossy Brothers Company, a FUNKorporation, Koszika & the Hotshots, a sZempöl, a Dreamland Residents és a No Sugar zenekar.

Ha ez még nem lenne elég, az éj leszáltával a lemezlovasok veszik át az irányítást, akik fergeteges bulikat tudhatnak a tarsajukban. Jelen lesz Shiver, Andrei Chelbezan, Rosso Bruno és Thomas PCZ.

(Bérletek elővételben az MMDSZ és msHÖK irodákban, jegyek a helyszínen, további információk itt.)

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk