Hírlista


Sok halottja van a rigai tetőomlásnak 
11/22 07:52 
Tizenhét holttestet találtak a mentőegységek péntek reggelig a romok között abban a lettországi szupermarketben, amelynek teteje először egy részen beomlott, majd egy másik darabja rászakadt a mentést végzőkre.

Tóásó-ügy – Bolívia visszautasítja az Európai Parlament állásfoglalását 
11/22 07:46 
Visszautasította a bolíviai kormány helyi idő szerint csütörtökön az Európai Parlament állásfoglalását, amelyben az uniós képviselő-testület tisztességes és független tárgyalás lefolytatására szólította fel a dél-amerikai ország hatóságait az úgynevezett terroristaperben.

Szijjártó: tovább erősödhet a magyarországi gumiabroncsgyártás 
11/22 07:25 
A Mol és a Japan Synthetic Rubber (JSR) várhatóan 2017-től termelő tiszaújvárosi szintetikusgumi-gyárával tovább erősödhet a magyarországi gumiabroncsgyártás Szijjártó Péter, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára szerint.

Egyre kritikusabban szemlélik az amerikaiak Snowden kiszivárogtatásait 
11/22 07:24 
Egyre kritikusabban szemlélik az amerikaiak Edward Snowdennek, a Nemzetbiztonsági Ügynökség volt informatikusának a titkos adatgyűjtéssel kapcsolatos kiszivárogtatásait.

Több ezer rendőr tüntetett Portugáliában 
11/22 07:15 
Több ezer szolgálaton kívüli rendőr, csendőr, határőr és börtönőr tüntetett csütörtök este Lisszabonban a konzervatív portugál kormány szigorú megtakarítási politikája ellen.

Oroszország megvenné Rahmanyinov svájci hagyatékát 
11/22 07:07 
Oroszország megvenné Szergej Rahmanyinov svájci hagyatékát: a 70 éve elhunyt zeneszerző és zongoraművész 18 millió frankra (4,35 milliárd forintra) tartott villáját és vele együtt a művész archívumát.

Népszerűsítik a magyar filmeket 
11/22 07:13 
A magyar filmet népszerűsítő rövidfilmet forgat Antal Nimród Budapesten.

Néhány év múlva megújulhat a Keleti pályaudvar 
11/22 07:04 
Bár a tervek szerint a Baross tér 2014 elejére elnyeri új, végleges formáját, a Keleti pályaudvar csak a következő évtizedben újul meg.

Magas cukiságfaktorú a Tamagotchi utódja 
11/22 07:01 
Emlékeznek még a Tamagotchira? Egy hasonló játék jelent meg iPhone-okra, de a régi klasszikusnál szebb az alkalmazás, és sokkal aranyosabb is a kisállat, amelyet örökbe fogadhatunk.

Bizonyítékok sora támasztja alá, hogy a bankok kartelleztek 
11/22 06:33 
Rengeteg bizonyíték támasztja alá a bankokat kartellezés miatt elmarasztaló Gazdasági Versenyhivatali határozatot – mondta a hivatal elnöke a Hír Tv Magyarország Élőben című műsorában.

Karsai Zita féltestvére bekerült az Éjjel-nappal Budapestbe 
11/22 06:50 
Karsai Kata az X-faktorban is próbálkozott, de ott nem járt sikerrel.

Soma minden fájdalomért hálás a sorsnak 
11/22 05:00 
Két ideg-összeroppanása volt. Még tizenévesen megerőszakolták. Az első vőlegénye mellette döbbent rá, hogy meleg. Más ennek a töredékébe belerokkant volna – ő azonban csak erősebb lett ezektől a sorscsapásoktól.

A West Ham visszahozná Európába a vébé aranylabdását 
11/22 07:51 
Angol lapértesülések szerint a West Ham United a téli átigazolási szezonban nagy erőket mozgosítana Diego Forlán megszerzéséért.

NBA: Durant sikerre vezette a Thundert, Bulls-vereség 
11/22 07:17 
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján két mérkőzést rendeztek. A hazai pályán játszó Oklahoma a 28 pontos Kevin Durant vezérletével 105–91-re győzött a Los Angeles Clippers ellen. A Denver ugyancsak hazai pályán a Chicagót verte meg tíz ponttal. 

Előzne a Juve, nem hagyná a Roma 
11/21 23:10 
ELŐZETES. A Juve-Roma mérkőzés még odébb van, csak az újévben következik, de a két csapat különpárharca már most megkezdődhet, csak egy pont választja el egymástól a listavezetőt és a címvédőt. A Farkasok a Cagliarit fogadják, a Zebrák egy nappal korábban játszanak Livornóban, a Serie A 13. fordulójában. Az Inter a Napolit űzi, a Milan a hetedik helyre hajt a hétvégén.

UEFA Futsal Cup: ötgólos Sporting-siker az ETO ellen 
11/21 22:53 
A Rába ETO 6–1-re kikapott a házigazda Sportingtól az UEFA Futsal Cup lisszaboni csoportküzdelmeinek első fordulójában.

"Messi és Ronaldo egymást teszik jobbá" 
11/21 22:14 
Gerard Piqué, a Barcelona spanyol válogatott védője nem győzte dicsérni Cristiano Ronaldót, a rivális Real Madrid világsztárját. Még manchesteri közös idejükből jól emlékszik, hogy a portugál tökéletes csapattárs, és évek óta tartó versengésük Lionel Messivel mindkettejük játékára nagyon jó hatással volt és van most is.

Jégkorong EBEL: a Volán otthon is kikapott az utolsótól 
11/21 21:48 
Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) csütörtöki játéknapján az Sapa Fehérvár AV 19 hazai pályán hosszabbításban 3–2-re kikapott a sereghajtó Olimpija Ljubljanától. A fehérváriak 0–2-ről még felálltak ugyan, de a végére elfáradtak. A szlovén csapat először szerzett idegenben pontot a szezonban.

Messi: Berbatov dehogy jön a Barcába 
11/21 21:08 
A napokban pályafutása harmadik Arany Cipőjét nyerő Lionel Messi, a Barcelona négyszerese aranylabdás világsztárja is hallott azokról a pletykákról, miszerint a bolgár Dimitar Berbatov a Fulham együtteséből a katalán csapathoz igazolna. Szerinte erre semmi esély nincs.

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk