Nemzeti Színház: Faragjunk férfit a Kisteremben


A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Liviu Rebreanu Társulata örömmel értesíti a színházlátogatókat, hogy Neil LaBute Faragjunk férfit c. műve, Vlad Massaci & Cristi Juncu fordításában és Adrian Iclenzan rendezésében, díszlettervező Cristina Grigoraş, szerdán 2014. január 22-én 19.30 órától tekinthető meg a Nemzeti Színház Kistermében. Szereposztás: Evelyn: Raisa Anè, Adam: Costin Gavază, Jenny: Georgiana Ghergu, Phillip: Ciprian Mistreanu.

faragjunkférfit
A Faragjunk férfit (The Shape of Things) témái a sztoicista filozófia nyomait viselik magukon: művészet, intimitás, a szerelem felfedezése és az emberek azon vágya, hogy cselekedjenek a szerelem érdekében. A cselekmény egy kisebb amerikai egyetemi városban játszódik. Múzeumlátogatás alkalmával egy fiatal lányra rászól a teremfelügyelő. Kettejük között románc alakul ki. Újra találkoznak, ettől kezdve a férfit már csak egy lépés választja el az átváltozástól. A képzőművész egyetemista lány kísérleti nyúlként kezeli párját, akit lassan “élő szoborrá” változtat. Az előadás magyar felirattal tekinthető meg.
*
Jegy- és bérletvásárlás hétfőtől-péntekig 12.00 és 17.30 óra között a Kultúrpalota jegypénztáránál (telefon 0265 261420, 0372 758230) vagy a színház jegypénztáránál hétfőtől-péntekig 10.00 és 16.00 óra között (telefon 0365 806 865) vagy online: www.biletmaster.ro. közlemény

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk