Nagy tolongás Maros megyében az RMDSZ-es parlamenti képviselői helyekért – újabb jelentkezők


Újabb képviselői jelöltségre pályázók jelentették be jelentkezési szándékukat. Csép Éva Andrea, az RMDSZ Nőszervezetének Maros megyei elnöke és megyei tanácsos (lsd. http://itthon.transindex.ro/?cikk=26094), valamint Kozma Mónika, a Péter Ferenc megyei tanácselnök kabinetjének munkatársa (lsd. http://itthon.transindex.ro/?cikk=26095). Korábban Soós Zoltán, a június 5-i választásokat követő sajtótájékoztatóján jelezte indulási szándékát, valamint Vass Levente a közösségi hálón közzétett nyilatkozatában és kampányvideójában (lsd.https://youtu.be/rAQQ4ySlzNU).


Kelemen Hunor elnök mutatja: már ennyien vannak

A július 16-i SZKT-n elfogadott szabályzat értelmében a megyei szervezet Állandó Tanácsa dönti el, hogy milyen feltételek mellett és mikor szervezi meg a rangsoroló küldöttgyűlést vagy előválasztást. Maros megyében augusztus 1-jén ülésezik a Területi Állandó Tanács, ezt követően veszi kezdetét a hivatalos bejelentkezés, illetve előválasztási kampány.

Az SZKT-n elfogadott szabályzat a következő linken olvasható: http://rmdsz.ro/…/RMDSZ%20SZKT%20határozat%20a%202016-os%20…

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk