Elájult a temetkezési vállalkozó, amikor felébredt a halott nő


Majdnem élve temettek el egy 92 éves nőt Németországban, miután egy idősek otthonában hibásan nyilvánították halottnak. A súlyos beteg nőt egy gelsenkircheni idősek otthonában nyilvánította halottá az ott dolgozó orvos, miután az egyik ápoló úgy látta, az ágyában fekvő nő nem lélegzik – írta a helyi sajtó. Miután a nő rokonait értesítették haláláról és elbúcsúztak tőle, a testet egy helyi temetkezési vállalkozóhoz szállították, ahol elkezdték intézni temetését, és a nőt koporsóba helyezték.

A temetkezési vállalkozó azonban nem sokkal később élete legijesztőbb jelenetét élet át. A koporsófedél ugyanis egyszer csak félre csúszott, majd belülről egy hang szólalt meg, azt kérdezve: „Hol vagyok?”. Az eset a beszámolók szerint annyira megrémítette a temetkezési vállalkozót, hogy ott helyben elájult.
Amikor magához tért, és benézett a koporsóba, látta, hogy a „halott nő” szemei nyitva vannak. Azonnal ellenőrizte pulzusát, majd gyorsan mentőt hívott az egyértelműen még életben lévő nőhöz, akit egy helyi kórházba szállítottak. A rendőrség kedden azonban már azt közölte a német sajtóval, hogy a 92 éves nő hétfő délután mégis elhunyt a kórházban. ► Tovább

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk