Kiderült, hogyan halt meg a 19 éves fiatalember


Képünk illusztráció


Rakodógép okozta a rétyi Holzindustrie Schweighofer deszkagyárban szerencsétlenül járt 19 éves fiatalember halálát a Kovászna Megyei Területi Munkaügyi Felügyelőség első jelentése szerint.

Dumitru Marinescu főfelügyelő-helyettes kedden az AGERPRES hírügynökséget arról tájékoztatta, hogy a fiatalember egy farakás és egy nagy rakodógép közé szorult, a gép nyomta halálra.

‘A kivizsgálásnak még nincs vége, de nagyvonalakban körvonalazódott már, hogy mi történt: az áldozat leszállt az általa vezetett munkagépről, hogy helyére tegyen néhány földre esett fadarabot, amikor egy másik rakodógép hátulsó vége és a farakás közé préselődött (…) A gép vezetője rögtön megállt, hogy elsősegélyben részesítse, és amikor a mentő megérkezett, még volt pulzusa, de már nem lehetett megmenteni’ – részletezte a főfelügyelő-helyettes, hozzátéve, hogy minden kétséget kizáróan munkabaleset történt.

Azt is elmondta: a fiatalember zágoni volt, munkatársai pedig csak jót mondtak róla, szerintük ‘szorgalmas és komoly fiú volt.’

AGERPRES

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk