Meghalt a 24 éves lány gyilkosa, miután kiugrott egy tömbházlakás negyedik emeletéről


Fotó: ebihoreanul.ro


A szombati nap folyamán elkapta a rendőrség Adrian Hladiit, a 24 éves Dalia Duca feltételezett gyilkosát, aki szombat este kiugrott egy tömbházlakás negyedik emeletéről és meghalt – nyilatkozta az AGERPRES hírügynökségnek a Bihar megyei mentőszolgálat menedzsere, Gheorghe Pintea.

“A gyilkos halott, most viszik a bonctani intézetbe. Kiugrott az erkélyről” – nyilatkozta Pintea.

“A nagyváradi Nufărul negyedben kaptuk el, ahová volt házkutatási engedélyünk. Tegnap már jártunk ott és akkor nem találtuk azon a helyen. Ma vissza akartunk menni a törvényszéki ügyésszel, amikor az ajtóhoz értünk kiugrott a negyedik emeletről az ablakon keresztül. Elvitte a mentőszolgálat. Úgy értettem, hogy elhunyt” – mondta az AGERPRES hírügynökségnek Alina Dinu, a Bihar megyei rendőr-felügyelőség szóvivője.

A lányt a helyi sajtó Dalia Duca személyében azonosította, aki egy, a kilencvenes években a rendőrség jogi osztályán dolgozó tiszt lánya. Szerda reggel jelenlegi barátjával hagyta el a házat, amikor egy csokor virággal megérkezett egykori szeretője. Adrian Hladii pisztolylövésekkel sebesítette meg a férfit, majd fegyverrel kényszerítette a lányt arra, hogy beszálljon abba az autóba, amelyben utólag holtan találták meg.

AGERPRES

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk