Cristiano Ronaldo elárulva érzi magát a Manchester Unitednél – videó


Fotó: Piers Morgan Uncensored.

A Piers Morgan angol újságírónak adott interjújában a portugál sztárfutballista azt is mondta, hogy nem tiszteli Erik Ten Hag edzőt.

„Azt éreztem, hogy nem csak az edző nem akarta, hogy itt legyek, de bizonyos emberek a vezetőségből ugyanígy voltak ezzel; nem csak ebben a szezonban, de már az előzőben sem“ – mondta.

„Nem tisztelem Erik ten Hagot, mert ő sem tisztel engem”

– tette hozzá.

Cristiano Ronaldo kritikusan nyilatkozott klubjáról is. Kijelentette: szerinte a szurkolóknak tudniuk kell az igazságot.

„A legjobbat akarom a klubnak. Ezért jöttem a Manchester Unitedhez. De vannak belső dolgok, amelyek nem segítenek abban, hogy elérjük a City, a Liverpool és most még az Arsenal szintjét is. Egy ekkora klubnak szerintem az élen kellene lennie, és sajnos, nem így van. […]

Amióta Sir Alex Ferguson távozott, itt nem tapasztaltunk semmi fejlődést. Semmi sem változott. […] Ahogy Picasso mondta, az újjáépítéshez rombolni kell, és ha ezt velem kell kezdeni, ez számomra nem jelent problémát.

Szeretem a Manchester Unitedet, szeretem a szurkolókat, mindig mellettem álltak, velem voltak. De ha másként akarnak tenni dolgokat, akkor sok-sok mindenen kell változtatniuk“ – mondta Cristiano Ronaldo.

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk