Cristiano Ronaldo elfogadta az Al Nassr ajánlatát


Fotó: Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo megegyezett a szaúd-arábiai Al Nassr csapatával, a 90min szerint.

Miután Ronaldo távozott a Manchester Unitedtől, a 37 éves játékos képviselői folyamatosan keresték az új klubot számára. Bár az Al Nassr ütős ajánlatot tett, Cristiano Ronaldo első körben nemet mondott a lehetőségre, mert Európában szeretett volna maradni, idézte fel az One Football.

A 90min úgy tudja, hogy a futballista iránt volt érdeklődés a kontinensről, de egyik ajánlat sem felelt meg az igényeinek, így végül megállapodott az Al Nassrral.

Az egyezmény 2025-ig szól, de a közel-keleti klub illetékesei remélik, hogy Ronaldo ezen túl is marad, esetleg nagyköveti szerepet vállal, miután úgy dönt, hogy szögre akasztja a futballcipőjét. Felmerült, hogy akár 2030-ig a klub kötelélében vállal szerepet!

A tervek szerint Ronaldo még a héten orvosi vizsgálaton esik át, mielőtt aláírná a Közel-Keletre költözését szentesítő dokumentumot.

A 90min úgy tudja, hogy Ronaldo 250 millió font körüli összegért írhat alá, amivel a világ legjobban kereső játékosa lesz.

Az Al Nassr Ronaldo szerződtetésére tett ajánlatát a szaúd-arábiai kormány támogatta, amely a 2030-as világbajnokság megrendezésére irányuló tervük részeként szeretné növelni hírnevét a világon.

A 90min szerint Ronaldo után Lionel Messi is a Közel-Keletre igazolhat: a világbajnokok csapatkapitányát az Al Hilal szerezheti meg a jövőben.

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk