Egy hónappal hosszabbított a Liverpool középpályása


Egy hónappal, július végéig meghosszabbították a Bajnokok Ligája-győztes FC Liverpoolnál Adam Lallana szerződését, aki utána elhagyja a klubot.

Az egyesület honlapjának közleménye szerint a 32 éves középpályással korábban kötött megállapodás június 30-án járt volna le, a mostaninak köszönhetően viszont befejezheti csapatával a koronavírus-járvány miatt félbeszakadt szezont, amely jövő szerdán folytatódik. Lallana ezután – hat szezont követően – elhagyja a Vörösöket.

“Tudom, hogy sok klub szeretné megszerezni Adamet, és nagyra értékelem, hogy rendesen be akarja fejezni nálunk ezt az idényt” – jelentette ki Jürgen Klopp vezetőedző. “Nagyon fontos szerepe van a csapatban, és örülök, hogy számíthatok rá július végéig” – tette hozzá.

A Liverpool 25 ponttal előzi meg a címvédő Manchester Cityt a Premier League-ben, és várhatóan bajnoki címet ünnepelhet majd – harminc év elteltével először.

A 34-szeres angol válogatott Lallana 2014 nyarán a Southamptontól került jelenlegi klubjához, melynek színeiben 178 mérkőzésen lépett pályára, és 22 gólt szerzett. A Liverpoollal Bajnokok Ligáját, európai Szuperkupát és klubvilágbajnoki címet nyert.

MTI

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk