Hihetetlen jelenetek a CFR öltözőjében a Crvena zvezda-meccs után – videó


Verekedés volt a Kolozsvári CFR öltözőjében, miután a csapat 2-1-re kikapott hazai pályán a Belgrádi Crvena zvezdától a labdarúgó Európa-liga utolsó selejtezőkörének visszavágó mérkőzésén.

A párharcot 6-1-es összesítéssel a szerbek nyerték, így a román bajnok a Konferencia-ligában folytatja. A kudarcot rosszul viselték a kolozsváriak, a meccs után adok-kapok indult az öltözőben, amelynek nyitva maradt az ajtaja, így a belgrádiaktól valaki le is filmezte, ami történik.

Végül a biztonságiak fékezték meg az indulatokat.

A rosszul sikerült európai kupaszereplés miatt a klub vezetője még az éjjel bejelentette, hogy menesztik Marius Șumudică edzőt, pénteken pedig arról nyilatkozott, hogy Dan Petrescut nevezik ki a helyére, aki korábban két alkalommal irányította a kolozsvári együttest.

Ennek megfelelően Marius Șumudică pénteken délelőtt nem kapott engedélyt, hogy belépjen a CFR edzésközpontjába, bár a szerződésbontást hivatalosan még nem jelentették volt be.

Az 1. ligában hibátlan éllovas vasárnap este 9-től a bajnoki címért folyó küzdelemben riválisnak tekintett Bukaresti FCSB-t fogadja.

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk