Így parodizálta ki az NBA-sztár Zaza büntetőjét – nézd meg a felvételt!


Szerda este rendezték meg a Forma-1-es pilótaválogatott – Dirk Nowitzki sztárjai jótékonysági mérkőzést (9-6), amelynek teljes bevételét Michael Schumacher (47) gyógykezelésére fordították.

A mérkőzést természetesen nagy érdeklődés övezte, hiszen olyan sztárok léphettek pályára, mint például az észak amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) játszó Dirk Nowitzki (38), valamint Sebastian Vettel (29), Nico Rosberg(30), Daniel Ricciardo (27), Felipe Massa (35) és David Coulthard (45).

A találkozó rendkívül izgalmas volt a helyszíni beszámolók alapján, főleg azok után, hogy Nowitzki büntetőt is rúghatott. A kosárlabdázó külön magánszámba kezdett, ugyanis az Európa-bajnokságon tizenegyest hibázó Simone Zazát utánozta. Ugyanúgy végezte el a pontrúgást, mint az olasz támadó, aki érthetetlen módon toporogva készült neki a rúgásnak, majd csúnyán a kapu fölé rúgta a labdát.

A lövésnek külön pikantériáját megadta az is, hogy a hórihorgas sportoló 213 centiméter magas, míg az Eb negatív hőse pedig 186 centiméter magassággal büszkélkedhet.

A kosárlabdázó aktív volt a találkozón, hiszen akrobatikus mozdulatokkal is próbálkozott – ollózott – azonban kísérlete kudarcba fulladt.

Blikk

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk