Páncélozott járművel tört be borért egy részeg orosz férfi


Páncélozott csapatszállító járművel hajtott egy üzletnek egy férfi az észak-oroszországi Murmanszki területen fekvő Apatyiti településen, majd átmászott a kirakat törmelékén egy üveg borért.

A beszámoló szerint a férfi a fegyverek nélküli lánctalpas szállítójárművet egy katonai iskola parkolójából kötötte el. Áthajtott egy erdőségen, a településen nekiment egy parkoló autónak, majd bezúzta a szupermarket kirakatát.

A közösségi médiában megjelent felvételek tanúsága szerint a férfi kiszállt a csapatszállítóból, röviden szemügyre vette az általa okozott pusztítást, majd bemászott az üzletbe. A húszas évei végét taposó férfi nem tanúsított ellenállást, amikor a rendőrök őrizetbe vették egy üveg lopott borral a birtokában.

A felvételen látható szemtanúkat nem különösebben kavarták fel a történtek. „Tulajdonképpen egy fickó ellopott egy páncélozott járművet és bement egy boltba, hogy reggelre feltöltse a készleteit” – írta le a jelenetet a közösségi hálón valaki, aki videóra vette a helyszínt otthona ablakából.

MTI

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk