Aranytorok a Bociban / Pataky Attila és az Edda 2. rész


A magyar beat és pop soron zenés meséjének 132. adásában fontos szerep jutott az ártatlan nevű Boci-bárnak, ahol azonban nem őstermelőktől származó, frissen fejt, langymeleg tejet csapoltak. Persze lehet, hogy az is volt, de a tejhabnál népszerűbb volt a habkoronás, aranybarna sör.

A Boci törzsközönsége azonban másra is vágyott. Sőt, arra a leginkább. Az aranytorkú tornatanárra és társaira, akik szerelemről, szenvedélyről, szabad világról énekeltek és a városról, amelyet egyikük egyszer majd elhagy. Igaz az már egy másik dal és egy újabb fejezet lesz. Pataky Attila és az Edda második rész. / A Metró klubtól a Szigetig 132. adása június 16-án vasárnap 15 óra 30 perctől a Kossuth Rádió műsorán hangzott el.
A műsorban megszólalt Halász Rózsa, az Edda-alapító Halász József özvegye, Beély Katalin az ős-Edda basszusgitárosa, Ferenci Zoltán a zenekar gitárosa, valamint Pataky Attila az Edda énekese és későbbi vezetője. Zenék: Veled vagyok, Emlékezni (egy régi jó barátra) Szerkesztő-műsorvezető: Gellért András radio.hu

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk