Cipő utódját keresi a Republic. VIDEÓ


Cipő utódjáról a napok, hetek óta tartó találgatások után ma már szinte kész tényként 3-4 nevet lehet hallani párhuzamosan.

Az RTL Klub megkereste az érintetteket, miközben a Republic szólógitárosa bejelentette, hogy távozik a bandából. A zenekar többi tagja Cipő gyászoló édesanyját is nyugtatgatja, az internetező rajongók pedig már botránytól tartanak.
Nem oszlanak fel, zenélnek tovább, de nevet változtatnak, ha csak kismértékben is. Ezek a legfrissebb hírek a Republic zenekarról, akik körül Cipő halála óta mindennaposak az újabb és újabb pletykák. Az viszont nem kacsa, hogy tegnap gitárosuk, Tóth Zoltán is bejelentette távozását. Kezdjük az elején, az új énekes személyének kérdésével.
A sajtóban ugyanis felmerült Sipos F Tamás, Király L. Norbi és még Roy neve is. Sipos F. Tamást reggel mi ébresztettük ezzel a hírrel, csak annyit mondott, kósza pletykákról nem szeretne nyilatkozni, de ha lenne bármi valóságalapja, biztosan reagálna. Úgy tűnik, most már nemcsak énekest, de gitárost is kell találniuk, hiszen csütörtök este, Tóth Zoltán gitáros egy közösségi oldalon közölte, hogy kilép a zenekarból. Igaz, előző este még a zenekar hosszú távú terveiről beszélt a fiúknak. A zenészek visszavárják. rtl

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk