Én önnek milyen napja lesz? Horoszkóp szerdára


A Kos végre elérte a célját, de a Bika is rendkívül elégedett, mert kezében tartja az irányítást, a Rák gondjai azonban egyre szaporodnak.

* Kos (március 21.-április 20.)
Végre eléri a célját, amiért annyit küzdött. Erejét nem kímélve haladt az úton, így most jogos az elégedettsége. Nem csak az a tiszteletre méltó, amit elért, hanem ahogyan azt tette. Sikerével egyenes arányban növekszik irigyei száma is, de ezen hamar lépjen túl. Különben sem szokott túl sokat rágódni a dolgokon, aminek most nagy hasznát veszi.

* Bika (április 21.-május 20.)
Rendkívül elégedett, mert a szálak a kezében futnak össze, és így irányítani tudja az eseményeket. Szereti, ha mindenről időben tudomást szerez, mert az növeli a biztonság érzetét. Bármennyire is jól érzi magát a bőrében, azért még ne bízza el magát, mert könnyen csalódás érheti. Ugyanis nem lát a fejébe, így nem tudja, hogy mit gondol valójában az illető.

* Ikrek (május 21.-június 21.)
Az újdonság iránti vágya a szokásosnál is erősebben jelentkezik, amit érdemes lenne a munkájában kamatoztatni. Ugyanakkor veszélybe sodorhatja magát, ha a magánéletében fölösleges kockázatot vállal, mivel az újdonság varázsa elhomályosíthatja a józan ítélő képességét. Ennek pedig beláthatatlan következménye lehet, ha engedi, hogy elrabolják a szívét.

* Rák (június 22.- július 22.)
A gondjai egyre csak szaporodnak, emiatt nincs a legjobb kedvében. Rengeteg az elintéznivalója, de bosszantja, hogy alig halad az ügyei intézésével. Nem akarja belátni, hogy az idegeskedéssel sem lesz előbbre. Természetes, hogy szeretne túl lenni a feladatokon, de ha sokat markol, akkor keveset fog. Holnap is lesz nap, amit ma nem tud megtenni, halassza el.

* Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
A vendéglátás lázában ég, mert nem akárki érkezik a házába. Már régóta arra vágyott, hogy ezt az illusztris vendéget elkápráztathassa, és minden földi jóval elkényeztesse. Szívét, lelkét is kitenné, azért hogy a kegyeit elnyerje, és nem sajnálja sem az energiáját sem a pénzét, hogy a célját el is érje. Nagyvonalú házigazda, kudarctól nem kell tartania.

* Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
Anyagiak terén ne vállaljon fölösleges kockázatot, most nem szabad hallgatnia senkire sem. Hiába kecsegtetik jobbnál is jobb lehetőségekkel, akkor se engedjen a csábításnak. Inkább bízzon a megérzéseiben, mert azok nem fogják tévútra vezetni. Pénzt ne adjon ki a kezéből, jó helyen van ott, ahol van. A kölcsönkérőket is kerülje el nagyon messzire.

* Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Az út, ahova most oly lelkesen tart, zsákutcába vezet. Általában két lábbal áll a földön, romantikus lelke ellenére is, de most mintha el lenne varázsolódva. Se hall, se lát, mert a szerelem tölti ki a napjait. Valaki kivetett hálójába sikerült belegabalyodnia, amit most nem érez nyomasztónak. Külsőségek és a pénz miatt még nem akar szabadulni, de várja ki a végét.

* Skorpió (október 23.-november 21.)
Az egyik családtagjával nem képes szót érteni, úgy érzi, mintha a falnak beszélne. Rendkívül bántja a közönyössége és a makacságával sem tud mit kezdeni. Pedig csak jót akar neki, de ahogy a dolgok most állnak, úgy tűnik, hogy ő viszont nem kér belőle. Nem kellene erőltetnie a beszélgetést, inkább hagyja, hogy a saját kárán tanuljon. Az biztos hatásosabb lesz.

* Nyilas (november 22.-december 21.)
A kialakulóban lévő vihart könnyen elkerülheti, ha nem feszíti tovább a húrt. Bár igaza van, de ebben a feszült idegállapotban olyan sértő szavakat is a párja fejéhez vághat, amit nem lenne szabad. A jegyébe belépő Mars bolygó miatt sokkal harciasabb és meggondolatlanabb a kelleténél. Legokosabb, ha megpróbál nyugalmat erőltetni magára.

* Bak (december 22.-január 20.)
A magánéletével kapcsolatos döntését halassza későbbre, nem érdemes a mai napon foglalkoznia vele. A bolygók negatív hatása miatt nem képes egy témára összpontosítani, emiatt rossz döntést hozhat, ami kihathat az egész életére, ezért nem kell elsietnie semmit sem. Idáig is együtt élt ezzel a problémával, de igaz, hogy már érzi, lépnie kell.

* Vízöntő (január 21.-február 19.)
Gyors észjárásának valamint a szakmai tudásának köszönheti, hogy gyorsan utoléri magát és a feladatát maradéktalanul sikerül elvégeznie. Nagyon jól teszi, ha minden energiáját a munkájára összpontosítja, mert ezen múlik a állása tartóssága. Óvakodjon az intrikus kollégáktól, de azokat is messzire kerülje el, akik nagyon mézes mázosak.

* Halak (február 20.-március 20.)
Mérgében vagy bánatában könnyen provokál vitát, pedig ezzel nem oldódik meg a problémája. A lelkén ejtett seb ettől nem gyógyul be, sőt csak kellemetlenséget szerez magának. Ne rúgja el össze a port senkivel, ne szabad bárkit is megbántania. Inkább gondolja át alaposan, hogy a vita kirobbanásában mennyi része van, mert nem ártatlan, az egész biztos.

hirado.hu

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk