És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp csütörtökre


Az oroszlán most inkább maradjon csendben. A nyilas tartalék energiáit mozgósítja.

* Kos (III. 21.–IV. 20.)
Párkapcsolatában sikerült elérnie, hogy szabadabb és függetlenebb legyen. Mivel szeret időnként félrevonulni és egyedül lenni, örül ennek az egyezségnek. Bár párja nem érti, miért nem erre szüksége, de tiszteletben tartja kérését.

* Bika (IV. 21.–V. 21.)
Ne éljen vissza szerettei bizalmával! Eddig sikerült mindig mindent megbeszélniük, nem lenne okos változtatni ezen. Még félreértenék a szándékát, amit ön sem szeretne! Ha problémája van velük, beszéljék meg, s ne egyedül akarjon dönteni!

* Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Derűs és barátkozó kedvében van. Ezt igyekszik kihasználni munkahelyén, ahol sikerül egy félreértést tisztáznia kollégájával. Párkapcsolatát mentse meg, s ne hagyja, hogy régi partnere ismét megtalálja gyenge pontját és befolyásolja döntésében.

* Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Kellemes hangulatban telik a napja, s a végére sikerül eredményesen lezárnia egy tárgyalást, amely egy remek és gyümölcsöző szerződéssel érhet véget. Ez a siker teljesen felvillanyozza, s alig várja, hogy örömét megossza szeretteivel.

* Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Szolgálati útja során sikerül egyéjszakás kalandba bonyolódnia, amit megbán. Ennek ellenére semmi sem jogosítja fel arra, hogy kedvesét egy kalap alá vegye saját magával és féltékenységi jelenetet rendezzen neki. Vigyázzon, mert ön húzhatja a rövidebbet!

* Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Nincs messze a teljes összeomlástól. A helyzetét kilátástalannak, reménytelennek érzi, szinte kerüli az embereket. Ez nem helyes döntés, így nem érhet el javulást. Tanulja meg, ahol baj van, ott orvosság is, néha barátok, családtagok személyében.

* Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Fáradtnak, kimerültnek érzi magát. Tudja, hogy feltöltődésre, pihenésre van szüksége. Amennyiben még van szabadsága, ne habozzon, utazzon el! Megújult erővel, tele energiával sokkal hatékonyabb és sikeresebb lehet munkahelyén.

* Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Elképzelhető, hogy valamitől vagy valakitől meg kell válnia – talán éppen kedvesétől –, ugyanakkor elkezdődhet valami új az életében. Még akkor is szép napja lehet, ha éppen munkanélküli vagy elégedetlen a munkájával.

* Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Képes minden tartalék energiáját összeszedni, csakhogy elérje a kitűzött célját. Ha így folytatja, eredményes és remek időszak következhet az életében. Amennyiben voltak anyagi problémái, sikereinek köszönhetően a jövőben már nem lesznek.

* Bak (XII. 22.–I. 20.)
Amennyiben nincs munkája, akkor ez a helyzet hamarosan megváltozhat, s így anyagi biztonsága is jelentősen javulhat. Bár a korlátokat és szabályokat nem szereti, de szedje össze magát és végezze a dolgát, kerülje a vitákat, ha komolyan gondolta, hogy biztosítani akarja szeretteinek a megélhetést.

* Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Párkapcsolata rég volt ilyen rendezett és kiegyensúlyozott, majd az utóbbi időben. Bár akaratos és önfejű, de minden kicsiségnek, amivel kedvese megajándékozza, végtelenül tud örülni. Igaz, ön sem marad adósa a meglepetéseket illetően.

* Halak (II. 20.–III. 20.)
Nyugodt időszak elé néz. Mivel segítőkész és figyelmes, ezzel sikerül elérnie, hogy felettesei és munkatársai feltétel nélkül megbízzanak önben. Az ilyenfajta bizalommal kevés ember dicsekedhet. Meg se próbáljon visszaélni vele!

Vasárnap Online

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk