És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp csütörtökre


A mérleg ma érezni fogja, mennyire fontos a szeretteinek. A vízöntő nem veheti félvállról a körülötte kialakult helyzetet.

* Kos (III. 21.–IV. 20.)
Az eddigi pörgős események után talán jólesne végre egy kis nyugalom. Bár nem ismeri be, hogy ez így van, ennek ellenére fogadja el és pihenjen! Semmiről nem fog lemaradni, sem a munkahelyén, sem magánéletében, ha végre lazít egy kicsit.

* Bika (IV. 21.–V. 21.)
Vannak néhányan a környezetében, akik listával a kezükben rohangálnak, melyre elvégzendő feladataikat írták, hogy el ne felejtsék. Önnel ez nem történhet meg, mivel magabiztosan és tettre készen néz az új kihívások elé.

* Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Ezt az időszakot az öntől megszokott friss életerővel, vidáman kezdi. Igyekezzen a mottója szerint cselekedni, vagyis: amiben hisz, azt meg is tudja valósítani. Kollégái között számos borúlátó igyekszik elvenni a kedvét, de ne engedje!

* Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Egyre nagyobb vágyat érez a függetlenség, szabadság után, bár tudja, hogy a régit, az igazit már nem kaphatja vissza. S ha őszinte akar lenni legalább önmagával szemben, akkor nem is nagyon szeretné. Csupán egy kis magányra vágyik, legalább néha.

* Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Ebben az időszakban sikerülhet számos olyan dolgon változtatnia, amelyeken hosszú ideje szinte képtelen. Az eddig szürkének érzett hétköznapokat most sikerülhet színesebbé tennie. Csodálkozni fog, hogy az élet milyen sokszínű tud lenni!

* Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Nem kell attól tartania, hogy mélypontra kerül, főleg, ha jobban odafigyel a kiadásaira. Ugyanis nemcsak hangulata, de anyagi helyzete is az utóbbi időben szinte kiszámíthatatlan. De tudja, hogyan kezelje a helyzetet, ezért nem is kell aggódnia.

* Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Ez az az időszak, amikor érezni fogja, hogy környezete mennyire ragaszkodik önhöz, s mennyire szereti. Ha lesz is kisebb vitája kedvesével, azt gyorsan rendezni is fogja, mert nem szeretné elrontani azt a hangulatot, amire annyira vágyott

* Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Egy nagyon fontos és nehéz dologról lesz kénytelen határozni, ami kissé összekuszálhatja a terveit. Bár szeret gyors és határozott döntést hozni, most mégis belátja, hogy ehhez több időre van szüksége, ha helyesen akar választani.

* Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Optimizmussal kezdi a napot, s mindent igyekszik elkövetni, hogy a lehető legjobbat és a legtöbbet kihozza belőle. Aki ismeri, tudja, hogy nem fog önben csalódni! Ma még a megvalósíthatatlannak tűnő dolgokat is képes realizálni.

* Bak (XII. 22.–I. 20.)
Elkezdhetné azt a továbbképzést, ami régóta a fejében jár. Bár nehézkesen indul az egész, de megéri az erőfeszítést. Ebben az időszakban több ember veszi körül, mint máskor, de ez jó, mivel ezáltal az önismerete mélyül. Akár olyan tulajdonságoktól is megszabadulhat, amelyek akadályozzák néhány dologban.

* Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Bármilyen vidám hangulatban is érzi magát, az ön körül kialakult helyzetet nem veheti félvállról. Ugyanis szinte valamennyi dolognak, amit eltervez, épp az ellenkezője valósul meg. Derítse ki az okát! S remélhetőleg ez csak átmeneti állapot!

* Halak (II. 20.–III. 20.)
Ábrándozós hangulatban van. Sok mindent szeretne megvalósítani, de az idő most nem alkalmas erre. Inkább gondolja át alaposan a terveit, elképzeléseit, s próbálja összhangba hozni a realitásokkal. Vigyázzon, ne mások álmait akarja megvalósítani!

Vasárnap Online

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk