És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp csütörtökre


A bika ne keljen korán, a munka megvárja. A nyilas ne tegyen könnyelmű ígéreteket.

* Kos (III. 21.–IV. 20.)
Úgy érzi, elég a romantikából, ideje a tettek mezejére lépnie! Megállás nélkül dolgozik, szinte ég keze alatt a munka. Ha még ez sem elég kimerítő, akkor keressen olyan elfoglaltságot, amellyel levezetheti felesleges energiáit.

* Bika (IV. 21.–V. 21.)
Reggelente nehezen ébred, szívesen maradna az ágyban, de nem teheti. Ennek ellenére nem kell elkapkodnia a dolgot. A munka megvárja, senki sem végzi el ön helyett. Kollégái irigylik, hogy főnöki engedéllyel később kezdhet munkahelyén!

* Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Már megérdemelt pihenésére készül, ezért jobban kell teljesítenie munkahelyén, hogy időben kész legyen mindennel, s elmehessen szabadságra. Talán ezért sem ajánlatos vitába szállni senkivel, mivel ön húzná a rövidebbet.

* Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Mindent elkövet, hogy ne kelljen részt vennie a közösségi programokban, mivel a hétvégét családjával szeretné tölteni. Már a terve is kész, hogy mi mindent fognak csinálni. Ha elképzelése sikerül, nagy örömet szerezhet szeretteinek.


* Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Önbizalomhiányban szenved, ezért rendeznie kell érzéseit, cselekedeteit. Nagyobb szüksége van dicséretre, elismerő szavakra és szeretetre, mint eddig. Most még a közszereplést is elvállalja, csak felfigyeljenek önre!

* Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Ha létezik olyan dolog, amit eddig nem tudott rendezni, vagy nehezen boldogulna vele, akkor azt most szedje elő. Csodálkozni fog, milyen egyszerű a megoldása. Pedig most sem tesz mást, csak hallgat a megérzéseire és aszerint cselekszik.

* Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Azt, hogy mennyire magabiztos, ne mások mondják meg önnek. Saját érdemeit ön ismeri legjobban. Ne hallgasson mások rosszmájú megjegyzéseire, mert meginoghat az önbizalma. Sokkal többre képes, mint amennyit gondol magáról!

* Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Szabadsága idején használja ki az elkövetkező napokat, melyeket a szenvedély jellemez. Izgalmas éjszakákban lehet része. Napközben viszont pihenjen, olvasson, meditáljon, hogy új energiával töltődjön fel, mert szüksége lesz rá.

* Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Nem kellene meggondolatlan ígéretek tennie csak azért, hogy munkatársai körében népszerű legyen. Ezzel a módszerrel nem tesz szert sem barátokra, sem segítőkész kollégákra. Legyen önmaga, úgy sokkal többet elérhet!

* Bak (XII. 22.–I. 20.)
Amint az ideje engedi, lásson hozzá az elkövetkező hetek költségvetését – kiadásokat és bevételeket – megtervezni. Mindenképpen pontos adatokra lesz szüksége. Ugyanis, ha elszámolja magát, s váratlan kiadásai lesznek, az teljesen felboríthatja a terveit. Ezt mindenképpen érdemes lenne elkerülni!

* Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Néhány olyan ötlete van, amelyekről úgy gondolja, hogy lehetetlen megvalósítani őket. Nem kellene meggondolatlanul ítélkeznie! Ha nagyobb lenne az önbizalma, tudná, hogy minden megoldható, csak nagyon kell akarni. Tegye azt!

* Halak (II. 20.–III. 20.)
Szereti a művészetet és szívesen jár színházi előadásokra, hangversenyekre. Nagy örömet szereznek önnek szerettei, amikor egy neves rendezvényre, előadásra szóló jeggyel ajándékozzák meg. Már előre örül a fergeteges élménynek!

Vasárnap Online

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk