És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp csütörtökre


A kos legyen mértékletes. A rák, ha merészebb lenne, találhatna egy jobban fizető állást.

* Kos (III. 21.–IV. 20.)
Sűrű program elé néz, ugyanis társasági élete jelentősen élénkülhet. Talán éppen ezért kellene csökkentenie a szénhidrát- és zsírfogyasztását, mivel nemcsak a testsúlyára lehet negatív hatással, de egészségére is. Mindenből csak mértékkel fogyasszon!

* Bika (IV. 21.–V. 21.)
Szerelmi élete érdekesnek és eseménydúsnak mutatkozik. Még az is megtörténhet, hogy elveivel ellentétben egy szerelmi háromszögbe bonyolódik. Imádja a szabadságát, de most rádöbben, hogy mégis társas kapcsolatra vágyik.

* Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
A nyári hőség ellenére vigyázzon jobban egészségére és lehetőleg ne igyon hideget, mert torokproblémái lehetnek. Viszont a szokatlanul aktív edzésektől szinte megittasul, adrenalin szintje az egeket verdesi. Ez jót tesz a testnek és a léleknek is.

* Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Nagyobb lakásra, házra vágyik. Ez megvalósítható, csak tudatosítania kell, hogy sokkal többet kell majd dolgoznia, hogy az új otthona költségeit fizetni tudja. Bár, ha kicsit merészebb lenne, találhatna egy sokkal jobban fizetett állást magának!

* Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Rendbe kellene raknia az életét. Fontosság és sürgősség szerint kellene rendszereznie a feladatokat munkahely és család között. Egészségével sincs minden rendben, ezért ellenőrzésre mindenképpen kérjen időpontot orvosához!

* Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Ideje lenne megbeszélnie párjával a problémáikat, mert egyiküknek sem felel meg a kialakult helyzet. El kellene gondolkodnia azon is, hogy az újonnan felvett szokásaik mennyiben járultak hozzá mindehhez. Tegye rendbe szexuális életét!

* Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Problémái lehetnek a fogaival, ezért minél előbb látogassa meg fogorvosát, hogy még időben kiküszöbölhessen egy nagyobb bajt. Viszont ha éppen szabadságát tölti, akkor meg pláne sürgősen keressen egyet, amíg nem késő!

* Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Mivel a sok munka alááshatja az egészségét, ezért több időt kellene a szabadban töltenie és rendszeresen tornáznia. Egyelőre anyagi helyzete nem a legideálisabb, ezért alaposan meg kellene fontolnia mindennemű vásárlást.

* Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Nem szereti, ha mások mondják meg mit és hogyan tegyen. Igyekszik egyedül boldogulni, bár nem minden helyzetben sikerül. Segítségre, támogatásra lenne szüksége, ön is tudja! Legalább gondolkodjon el a lehetőségen!

* Bak (XII. 22.–I. 20.)
Egyre merészebb üzletekbe vág bele, amihez természetesen pénzre is szüksége van. Viszont nem ártana folyamatosan figyelemmel kísérni bevételeit és kiadásait. Ebben segítségére lehet egy megfontolt és becsületes könyvelő rokon, aki precizitásával és tudásával rendbe teszi és ellenőrzi a dolgait.

* Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Eddig kialakított kapcsolatai nélkülözhetetlennek bizonyulhatnak elképzelései megvalósításához. Ugyanis kénytelen lesz másokat is beavatni terveibe, ha többet szeretne elérni. Fogadja el a felkínált segítséget, támogatást! Nem fogja megbánni!

* Halak (II. 20.–III. 20.)
Nem kellene ellenségesen fogadnia barátai és munkatársai közeledését, mert csak segíteni szeretnének önnek. Előnyére válhat, ha bővítené a kapcsolatait, mert a későbbiekben lesz kire támaszkodnia. Hallgasson a megérzéseire!

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk