És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp csütörtökre


A kos munkahelyi problémákra számíthat. A halaknak több akaraterőre lesz szüksége, ha változtatni akar.

* Kos (III. 21.–IV. 20.)
Munkahelyén problémákra, vitákra számíthat. Ha lehetősége van rá, maradjon ki a hatalmi harcokból! Ez nem az ön világa. Majd eljön az ön ideje is, amikor az embert szakmai ismeretei és embersége szerint ítélik meg, s nem aszerint, hogyan tud hízelegni.

* Bika (IV. 21.–V. 21.)
Itt az ideje, hogy végre kihasználja a kínálkozó alkalmakat, és hogy a jó utat, irányt válassza, hallgasson a megérzéseire, ösztöneire. Ha így cselekszik, teljesen megváltozik az élet maga körül. Jobban figyel és hallgat szeretteire, mint eddig!

* Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Nem kell külön utakon járnia, haladhat a többiekkel. Bár közös az út, de a célok és az eredmények különbözőek lesznek. Azonban nem árt, ha figyel és megjegyzi, ki mit és hogyan csinált, mert később hasznára lehetnek ezek az információk.

* Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Munkatársai szeretik és elismerik, ugyanis fáradhatatlan, a tudása, kitartása pedig szinte felülmúlhatatlan. Igyekszik a környezetében mindenkivel megkedveltetni magát, bár van néhány ellenlábasa, aki ezt nem nézi jó szemmel. Ne törődjön velük!

* Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Néhány munkatársával sikerült vitába keverednie. Ne hagyja elmérgesedni a dolgot, inkább tisztázzák a problémát minél előbb. Ne feledje, ha sikeres szeretne lenni és karriert építeni, ahhoz segítőkész kollégákra, társakra van szüksége.

* Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Szeretne segíteni embertársainak, de legnagyobb akadálya ennek éppen az ő hozzáállásuk. Állandóan méltatlankodnak, veszekednek, pedig nincs rá okuk. Értesse meg velük, hogy több megértésre, együttérzésre lenne szükség a részükről.

* Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Egy nagy ölelésre lenne szüksége, de akit szeretne megölelni, az elhúzódik öntől. Nem érti az okát, de ha szeretné tudni, kérdezze meg az illetőtől. Elképzelhető, hogy egy gonosz intrika áldozatává vált, csak még nem tud róla.

* Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Képes és kész az álmait megvalósítani segítség nélkül is. Mivel nem szeretné a titkait elárulni másoknak, így mindent önerőből szeretne elérni. Senki sem tudja befolyásolni önt, elképzeléseit és cselekedeteit.

* Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Éljen a kapott lehetőségekkel és használja ki az alkalmat, hogy jól mennek a dolgai, s munkájában is sikeres, elismert. Elért egy olyan színvonalat, amit minden körülmény között meg kell tartania, különben vége karrierjének!

* Bak (XII. 22.–I. 20.)
Bármilyen munkába, feladatba kezd, szinte mindent sikerül teljesítenie. Ezt határozottságának és gyakorlatiasságának köszönheti, s még a környezetét is el tudja kápráztatni. Mintha csak az egyedi és különleges feladatokat keresné, s tudja, a siker nem marad el. A társaságot már a jelenlétével is képes jókedvre deríteni.

* Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Kicsit ellustult, s ezt a nyár rovására írja. Sok mindenbe belekap, de csak félerővel. Érzi, változtatnia kellene az életén. Sokkal több erőfeszítésre, elhivatottságra és akaratra van szüksége, ha mindezt komolyan gondolja!

* Halak (II. 20.–III. 20.)
Lényegesen jobban belemélyedt a dolgok tanulmányozásába, mint ahogy tervezte. Sikerült is annyi és olyan tudást felhalmoznia, ami kockázatos lehet önre nézve. Ennek ellenére nem aggódik, mert tudja, megtalálhatja a megoldást.

Vasárnap Online

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk