És önnek milyen napja lesz? Horoszkóp csütörtökre


A nyilas vigyázzon, nehogy fejébe szálljon a dicsőség. A vízöntő legyen elővigyázatos, mert hibázhat.

* Kos (III. 21.–IV. 20.)
Kollégái jóvoltából munkahelyén minden a tervei szerint alakul. Feladatait sikerül határidőre teljesíteni, s kitartásának és szorgalmának köszönhetően biztos az állása. Ezáltal családja számára az anyagiakat is szavatolni tudja.

* Bika (IV. 21.–V. 21.)
Rátermettségére és szervezőkészségére most nagy szüksége lesz. Minden erejével és figyelmével az anyagiak előteremtésére koncentrál, s nem is eredménytelenül. Sikeres munkálkodását családja és párja is nagyra értékeli!

* Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Semmi olyan eseménytől nem kell tartania, ami megakadályozná abban, hogy megvalósítsa elképzeléseit vagy módosítson életszemléletén. Még kedvese miatt sem kell aggódnia, mivel szinte minden kívánságát teljesíti.

* Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Munkamániája miatt az utóbbi időben egyre kevesebb időt tölt párjával. Ezen minél előbb változtatnia kellene. Például eltölthetnének kettesben egy romantikus wellness hétvégét. Mindketten megérdemelik a pihenést, a kikapcsolódást!

* Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Szakmájából kifolyólag a tanulást nem hagyhatja abba. Állandóan képeznie kell magát és követni az eseményeket. Ezért mielőtt megkérdőjelezné kollégája szakértelmét, győződjön meg arról, hogy nem ön maradt-e le az adott témában.

* Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Nem érzi magát nagyképűnek és önteltnek, bár néhány személy a környezetében azt tartja, hogy az utóbbi időben többet gondol magáról, mint az indokolt lenne. Ha visszafogja magát és jobban odafigyel a dolgokra, javulhat az önről kialakított kép.

* Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Egy kimerítő és fontos nap elé néz, amikor érdemi és jó döntéseket kell hoznia. Mégpedig olyanokat, amelyek nemcsak családja, de számos további ember anyagi biztonságát veszélyeztethetik. Ha nem holtbiztos a dolgában, kérjen segítséget!

* Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
Túl sokat beszél, s félő, hogy olyat is kifecseg, amit nem kellene. Jobban ügyeljen arra, hogy kinek mit mond, mielőtt még problémája lenne belőle. Adott a lehetőség arra, hogy továbblépjen! Mindenképpen éljen vele!

* Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Munkatársai támogatásával és segítségével nagy dolgot sikerül véghezvinnie, amiért a dicséret és előléptetés sem marad el. Ennek ellenére vigyázzon, nehogy fejébe szálljon a dicsőség! Kollégáira a továbbiakban is nagy szüksége lehet.

* Bak (XII. 22.–I. 20.)
Úgy érzi, nem a saját útját járja. Rendezze a gondolatait, s ha ez sikerül és kellő határozottsággal s vakmerőséggel rendelkezik, akkor most továbbléphet és megkeresheti az önnek kijelölt utat. Előbb vagy utóbb, de célba fog érni. A továbbiakban már csak türelemre és kitartásra lesz szüksége.

* Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Jó erőben van, s ez most így rendben is van. Elvégre most kezdett el dolgozni hosszú szabadsága után. Bár a mai napja nem biztos, hogy úgy alakul, ahogy elképzelte, de ne adja fel. Viszont legyen elővigyázatos, mert könnyen hibázhat!

* Halak (II. 20.–III. 20.)
Amennyiben nem szeretné a napját elrontani, ne bal lábbal lépjen le az ágyról ébredéskor. Ez néha még akkor is igaz, ha nem hisz a babonában. Szerettei értékelik az őszinteséget, ezt tartsa szem előtt és ennek megfelelően cselekedjen!

Vasárnap Online

Nyomj egy lájkot is, ha tetszett a cikk